Opłaty za zakończenie usługi Singtel TV HELP!

jingchyi87 napisał: Tak, CS zasugerował, aby zgłosić przypadek oszustwa i przedstawić je, co jest kłopotliwe. i wątpię, czy mogą zrobić coś więcej. Nie jestem profesjonalistą w dziedzinie bezpieczeństwa komputerowego, ale oni mogą wyśledzić i wyśledzić, kto wykonał rekondraktacyjny meh? i tak dawno temu ... oh ya, nie ma dowodu na recontract, ponieważ jest on sporządzony online, tylko data i godzina otrzymania wniosku o przetworzenie. co jest dziwne, biorąc pod uwagę, że proces jest tak niezabezpieczony, nie można nawet oddzwonić do klienta, aby zweryfikować meh !? westchnienie... Zawsze jest dowód na to, że kontrakt jest jeden. Zrobiłem wiele rejestracji online i zawsze prosiłem o przesłanie mi e-maila z umową. Jeśli jest to przypadek oszustwa, to domyślam się, że najlepiej jest pozwolić policji na to ... mam nadzieję, że wkrótce zostanie rozwiązany ...
Reply

Messages In This Thread
Opłaty za zakończenie usługi Singtel TV HELP! - by mfres8052 - 05 Mar 2018, 01:30 PM
RE: Opłaty za zakończenie usługi Singtel TV HELP! - by maxbounty01 - 05 Mar 2018, 01:35 PM
RE: Opłaty za zakończenie usługi Singtel TV HELP! - by sodeden.3 - 05 Mar 2018, 01:39 PM
RE: Opłaty za zakończenie usługi Singtel TV HELP! - by rishal.me - 05 Mar 2018, 01:41 PM
RE: Opłaty za zakończenie usługi Singtel TV HELP! - by zukodamian - 05 Mar 2018, 01:43 PM
RE: Opłaty za zakończenie usługi Singtel TV HELP! - by tbnw01 - 05 Mar 2018, 01:44 PM
RE: Opłaty za zakończenie usługi Singtel TV HELP! - by vederis - 05 Mar 2018, 01:46 PM

Forum Jump:

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Users browsing this thread: 1 Guest(s)