MicroTommy napisał: Cześć wszystkim, Potrzebuję pomocy od starszych tutaj , niedawno po prostu zmienić swój używany Router ( WNR1008 Prolink ) do punktu dostępowego. Ten punkt dostępowy jest podłączony do komputera poprzez sieć LAN cat 6. tak daleko , że nie ma problemu z dostępem do Internetu. Problem pojawia się, gdy próbowałem podłączyć go do mojego telefonu urządzeń bezprzewodowych. Moje urządzenia może wykryć punktu dostępu , ale nie może uzyskać dostępu do Internetu bezprzewodowego . Czy jest coś nie tak z moim bezprzewodowym config czy mój stary router zmarł na mnie? Dzięki. Jedyna zła rzecz, u nie ma zastąpić router z AP. AP tylko nadawać sygnał WiFi. Publiczny adres IP od ISP wydano do komputera , dlatego nie ma problemu z dostępem do Internetu. Jeśli chcesz podłączyć> 1 Urządzenia do internetu , trzeba jeszcze router dzielić jeden publiczny adres IP.
Podłącz do punktu dostępowego , ale punkt dostępowy nie mogę nie mogę się d
« Next Oldest | Next Newest »
Messages In This Thread
Podłącz do punktu dostępowego , ale punkt dostępowy nie mogę nie mogę się d - by tjrehak - 02 Dec 2016, 11:46 PM
RE: Podłącz do punktu dostępowego , ale punkt dostępowy nie mogę nie mogę się d - by xodnum - 02 Dec 2016, 11:46 PM
RE: Podłącz do punktu dostępowego , ale punkt dostępowy nie mogę nie mogę się d - by lilienn77 - 02 Dec 2016, 11:47 PM
RE: Podłącz do punktu dostępowego , ale punkt dostępowy nie mogę nie mogę się d - by lovewilliam - 02 Dec 2016, 11:48 PM
RE: Podłącz do punktu dostępowego , ale punkt dostępowy nie mogę nie mogę się d - by arfai - 02 Dec 2016, 11:49 PM
RE: Podłącz do punktu dostępowego , ale punkt dostępowy nie mogę nie mogę się d - by beliver12 - 02 Dec 2016, 11:51 PM
RE: Podłącz do punktu dostępowego , ale punkt dostępowy nie mogę nie mogę się d - by williambswygart - 02 Dec 2016, 11:52 PM
RE: Podłącz do punktu dostępowego , ale punkt dostępowy nie mogę nie mogę się d - by esjaji - 02 Dec 2016, 11:52 PM
RE: Podłącz do punktu dostępowego , ale punkt dostępowy nie mogę nie mogę się d - by blogonlinez03 - 02 Dec 2016, 11:53 PM
RE: Podłącz do punktu dostępowego , ale punkt dostępowy nie mogę nie mogę się d - by lizkollat - 02 Dec 2016, 11:54 PM
Users browsing this thread: 2 Guest(s)