Viewsonic VX3209 - 2K - Ktoś, kto z niego korzysta?

Posiadam go i nie żałuję, że go otrzymałem. Bardzo ładna czerń (z kursu nie da się porównać z panelem VA), bardzo mały problem świecenia IPS, mogę powiedzieć, prawie nie mam. Dobry do gier, mimo że wspomniał o 8 ms GTG, ale działał lepiej niż mój poprzedni monitor 4G GTG BenQ 24 "AMVA 1080p (EW2440ZH) prawdopodobnie ze względu na to, że maksymalny czas reakcji wynosi 10 ms, w porównaniu z maksymalnym czasem odpowiedzi BenQ wynoszącym 20 ms. Bardzo dobrze nadaje się do odtwarzania wideo i znajduję rozdzielczość 1440p dla rozdzielczości 32 cali. "2160p (4K) nigdy nie jest moją preferowaną rozdzielczością, dopóki Windows nie będzie w stanie skalować wszystkich aplikacji bez skalowania Rozdzielczość 4K nie jest przeznaczona dla ludzkiego oka, nawet na 40-calowym monitorze. Oto kilka zdjęć monitora. Ten obraz został przeskalowany. Kliknij, aby zobaczyć oryginalny obraz Ten obraz został przeskalowany. Kliknij, aby zobaczyć oryginalny obraz Ten obraz został przeskalowany. Kliknij, aby zobaczyć oryginalny obraz Ten obraz został przeskalowany. Kliknij, aby zobaczyć oryginalny obraz Ten obraz został przeskalowany. Kliknij, aby zobaczyć oryginalny obraz
Reply

Messages In This Thread

Forum Jump:

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Users browsing this thread: 1 Guest(s)