Cześć chłopaki, Ostatnio dostaję ten problem. Na firefox. Nie mogę zainstalować Adobe Flash Playera pod żadną metodą. Jestem w systemie Windows 7 Home Premium z oryginalnym kluczem Cd. Przeformatowałem mój komputer niezliczoną ilość razy, z łatwością dwa razy na noc, mając nadzieję na wymazanie wszystkich danych z mojego komputera, ale nie działało. CCleaner i Registry Cleaner również działały. Jakieś sugestie
Problem instalatora Adobe Flash - Uwierzytelnienie hosta nie powiodło się
« Next Oldest | Next Newest »
Messages In This Thread
Problem instalatora Adobe Flash - Uwierzytelnienie hosta nie powiodło się - by peter.ely - 06 Aug 2018, 11:18 AM
RE: Problem instalatora Adobe Flash - Uwierzytelnienie hosta nie powiodło się - by ruby.watts432 - 06 Aug 2018, 11:19 AM
RE: Problem instalatora Adobe Flash - Uwierzytelnienie hosta nie powiodło się - by spikeball17 - 06 Aug 2018, 11:20 AM
RE: Problem instalatora Adobe Flash - Uwierzytelnienie hosta nie powiodło się - by newmanjohn789 - 06 Aug 2018, 11:20 AM
RE: Problem instalatora Adobe Flash - Uwierzytelnienie hosta nie powiodło się - by shlomitan - 06 Aug 2018, 11:21 AM
RE: Problem instalatora Adobe Flash - Uwierzytelnienie hosta nie powiodło się - by roula.aj - 06 Aug 2018, 11:21 AM
RE: Problem instalatora Adobe Flash - Uwierzytelnienie hosta nie powiodło się - by poreb1a.k - 06 Aug 2018, 11:22 AM
Users browsing this thread: 1 Guest(s)