Mr_YA_HA napisał: za pomocą cyfrowego głosu od starhub. obecnie mają analogową wtyczkę telefoniczną do ONT. mam punkt telefoniczny wokół mojego domu. można podłączyć linię telefoniczną z ONT do ściany w salonie, a następnie podłączyć mój telefon analogowy do punktu telefonicznego w moim pokoju? nie jest możliwe, chyba że wykonasz konfigurację sprzężenia zwrotnego. jeśli nie, twój sygnał zgaśnie, niż rozejdzie się w domu ...
Czy mogę podłączyć linię telefoniczną z ONT do punktu telefonicznego w domu?
« Next Oldest | Next Newest »
Messages In This Thread
Czy mogę podłączyć linię telefoniczną z ONT do punktu telefonicznego w domu? - by newmanjohn789 - 18 Oct 2018, 03:31 PM
RE: Czy mogę podłączyć linię telefoniczną z ONT do punktu telefonicznego w domu? - by piranhaxe - 18 Oct 2018, 03:32 PM
RE: Czy mogę podłączyć linię telefoniczną z ONT do punktu telefonicznego w domu? - by allieangel11 - 18 Oct 2018, 03:32 PM
RE: Czy mogę podłączyć linię telefoniczną z ONT do punktu telefonicznego w domu? - by aathompson - 18 Oct 2018, 03:33 PM
RE: Czy mogę podłączyć linię telefoniczną z ONT do punktu telefonicznego w domu? - by basa414 - 18 Oct 2018, 03:33 PM
Users browsing this thread: 1 Guest(s)