Jeśli kupujesz bez gwarancji, możesz korzystać z serwisu eBay jako punktu odniesienia, a nawet niektórych odnowionych sklepów producenta. Sprawdź EVGA (informacje o cenie, ponieważ nie są wysyłane na adresy spedytorów) i odnowione sklepy ZOTAC za pomysł i musisz dodać własny koszt wysyłki. Na przykład, odnowiony GTX 1060 Amp od Zotac to tylko 161,99 USD (powiedzmy 240 SGD), a wysyłka prawdopodobnie będzie kolejnym SGD15 - 20? Myślę, że nie jest to najlepszy przykład, ponieważ niesamowite oferty zostaną wyprzedane w ciągu jednego dnia. Osobiście odebrałem od 1080 Z odnowionego Zotaca i byłem gotów poświęcić gwarancję, ponieważ jest on odnowiony przez producenta i był znacznie tańszy.
Jaka jest uczciwa cena za następną używaną kartę wideo bez gwarancji
« Next Oldest | Next Newest »
Messages In This Thread
Jaka jest uczciwa cena za następną używaną kartę wideo bez gwarancji - by klmandra965 - 01 Apr 2019, 11:22 AM
RE: Jaka jest uczciwa cena za następną używaną kartę wideo bez gwarancji - by panyadede - 01 Apr 2019, 11:25 AM
RE: Jaka jest uczciwa cena za następną używaną kartę wideo bez gwarancji - by cruz.jules - 01 Apr 2019, 11:28 AM
RE: Jaka jest uczciwa cena za następną używaną kartę wideo bez gwarancji - by vupynulaw - 01 Apr 2019, 11:31 AM
RE: Jaka jest uczciwa cena za następną używaną kartę wideo bez gwarancji - by aminrasheedkhan - 01 Apr 2019, 11:34 AM
Users browsing this thread: 1 Guest(s)