ID Cooling SE 214L Snow Edition Przegląd radiatora procesora

Ten obraz został zmieniony. Kliknij, aby wyświetlić oryginalny obraz (Z mojej starej recenzji) Wsparcie dla Plus 1366 (Jeśli nadal możesz znaleźć nowe mobo na 1366 .. Przeniosłem się do 2011-3, a następnie na AM4, ponieważ mój 1366 stał się zbyt szkicowy, by go używać) i nie musiałem już wkręcać 115x Ten obraz został zmieniony. Kliknij, aby wyświetlić oryginalny obraz I na koniec, ma pełny stos finów, chociaż wentylator tak naprawdę nie wieje przez rogi, ale może to zmienić ... Ten obraz został zmieniony. Kliknij, aby wyświetlić oryginalny obraz O ile widzę, prawie nie ma niedoskonałości i przez tydzień patrzyłem na to Ten obraz został zmieniony. Kliknij, aby wyświetlić oryginalny obraz Ten obraz został zmieniony. Kliknij, aby wyświetlić oryginalny obraz Ten obraz został zmieniony. Kliknij, aby wyświetlić oryginalny obraz SE214C ma rzeczywiście koncentryczny pierścień LED, ale to nie ... Ty decydujesz, który wolisz. Oczywiście, będąc wentylatorem o średnicy 12 cm, nikt nie powstrzyma nikogo od włożenia na niego 14 cm wentylatora z 12 cm mocowaniami ... Ten obraz został zmieniony. Kliknij, aby wyświetlić oryginalny obraz Ale kto umieści fanem 15 $ na chłodzie 49-59 $? Mam nadzieję, że 49 $ za 59 $ jest niebezpiecznie blisko Deepcool GT RGB, ponieważ RGB jest w tej chwili gniewem.
Reply

Messages In This Thread
ID Cooling SE 214L Snow Edition Przegląd radiatora procesora - by daidsant - 09 Apr 2019, 04:02 AM
RE: ID Cooling SE 214L Snow Edition Przegląd radiatora procesora - by raphael.gagliano - 09 Apr 2019, 04:05 AM
RE: ID Cooling SE 214L Snow Edition Przegląd radiatora procesora - by michaellamborghini96311 - 09 Apr 2019, 04:08 AM
RE: ID Cooling SE 214L Snow Edition Przegląd radiatora procesora - by stacey.a.lee - 09 Apr 2019, 04:11 AM
RE: ID Cooling SE 214L Snow Edition Przegląd radiatora procesora - by lovewilliam - 09 Apr 2019, 04:14 AM

Forum Jump:

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Users browsing this thread: 1 Guest(s)