Pochodzi z Gigabyte AB350N-Gaming WiFi. Osobiste doświadczenie zaleca, aby Ryzen w wersji innej niż X był niższy. Zmniejszy to ryzyko przegrzania VRM, ponieważ otrzymujesz chłodnicę w stylu wieży. W przypadku rozmieszczania układów naprawdę sprowadzamy się do osobistych preferencji. Zbudowałem na Silverstone Ryzen RVZ02 i bez problemu. Jeśli chodzi o Asrocka, widziałem, że istnieje również problem termiczny z powodu QC. Pamiętaj o sprawdzeniu tablicy przy zakupie. Ten obraz został zmieniony. Kliknij, aby wyświetlić oryginalny obraz Dlaczego nie wybrać opcji 1700 lub 1600? Inne części wydają się w porządku. Jeśli chodzi o część wentylatora. Obie płyty mają takie same nagłówki wentylatorów (1 CPU / 1 płyta), ale Asrock ma jeszcze jedną dedykowaną do pompy. Myślę, że jeśli fani noctua mają dołączony splitter? Monitor wybrałbym asus po prostu ze względu na markę.
Zalecenia dotyczące kompilacji Ryzen ITX
« Next Oldest | Next Newest »
Messages In This Thread
Zalecenia dotyczące kompilacji Ryzen ITX - by paul.william.reilly - 08 May 2019, 03:30 AM
RE: Zalecenia dotyczące kompilacji Ryzen ITX - by vederis - 08 May 2019, 03:33 AM
RE: Zalecenia dotyczące kompilacji Ryzen ITX - by jester24zyx - 08 May 2019, 03:36 AM
RE: Zalecenia dotyczące kompilacji Ryzen ITX - by ravazmu - 08 May 2019, 03:39 AM
RE: Zalecenia dotyczące kompilacji Ryzen ITX - by senthilprabhu.ind - 08 May 2019, 03:42 AM
Users browsing this thread: 2 Guest(s)