Mieszkam w HDR 4RM i dostałem do 30 Wi-Fi od sąsiadów dookoła. Być może około 5 Wi-Fi to około 2 z 4 pasków. Razem z żoną korzystamy także z telefonu bezprzewodowego 2,4 GHz, klawiatury bezprzewodowej + myszy, iPadów, laptopów i telefonów komórkowych. Sądzę więc, że jest tu dużo zakleszczeń bezprzewodowych. Umieszczam mój router bezprzewodowy router-cum-modem Starhub Cisco w jednym rogu mojego mieszkania, a wtedy drugi koniec nie może uzyskać żadnego zasięgu Wi-Fi. Zatem moje pytania to: 1. Czy powinienem kupić mocniejszy router bezprzewodowy, czy powinienem po prostu kupić repeater bezprzewodowy (nie przedłużacz)? 2. Czy powinienem kupić klawiatury Bluetooth + mysz, aby zminimalizować zakleszczenie? Co z moim telefonem bezprzewodowym? A czy Bluetooth lub Wi-Fi lepiej reaguje na takie urządzenia?
Uaktualnić mój router bezprzewodowy lub po prostu dodać repeater Powerline?
« Next Oldest | Next Newest »
Messages In This Thread
Uaktualnić mój router bezprzewodowy lub po prostu dodać repeater Powerline? - by jester24zyx - 07 Aug 2019, 06:33 PM
RE: Uaktualnić mój router bezprzewodowy lub po prostu dodać repeater Powerline? - by aacs69 - 07 Aug 2019, 06:36 PM
RE: Uaktualnić mój router bezprzewodowy lub po prostu dodać repeater Powerline? - by patann42 - 07 Aug 2019, 06:39 PM
Users browsing this thread: 2 Guest(s)