Paiseh! Miałem na myśli: Mam 2 komps. Pierwszy to AX 3960 (wymienione części). Drugi to mój główny komputer. https://pcpartpicker.com/user/Dragoneral/saved/Vf8rHx Mogę albo wymienić uszkodzony wentylator radiatora i pozwolić mojemu bratu korzystać z Acer Aspire, ulepszenia dla gównianego laptopa, którego używają moi rodzice ... Albo mogę rozebrać komputer i: 1. Użyj trzeciego i czwartego pasa pci na moim głównym komputerze, aby używać go z GPU i monitorem, aby rozszerzyć mój główny komputer 2. Użyj 500 GB acera, aby utworzyć nalot na moją pamięć / grę 3. Wymień uszkodzony radiator. Karmiłem piersią jego konfigurację do momentu prawie edycji rejestru. Równie dobrze może po prostu użyć komputera, ponieważ już tam jest.
Potrzebujesz pomocy z drugim komputerem.
« Next Oldest | Next Newest »
Messages In This Thread
Potrzebujesz pomocy z drugim komputerem. - by zulzainami - 10 Aug 2019, 06:38 PM
RE: Potrzebujesz pomocy z drugim komputerem. - by miczax - 10 Aug 2019, 06:41 PM
RE: Potrzebujesz pomocy z drugim komputerem. - by brianbelfor - 10 Aug 2019, 06:44 PM
RE: Potrzebujesz pomocy z drugim komputerem. - by neusue - 10 Aug 2019, 06:47 PM
RE: Potrzebujesz pomocy z drugim komputerem. - by hdiiulio21 - 10 Aug 2019, 06:50 PM
Users browsing this thread: 1 Guest(s)