[Monitor] Kupowanie monitora od Taobao w 2018 r

Pozwól, że podzielę się z Tobą moim doświadczeniem. Nie w Taobao. Ale w Qoo10. Kupiłem crossover 27 "4K 60 Hz. Był bardzo zadowolony z zakupu 425 $. 2 miesiące po użyciu menu OSD wyskakuje w dowolnym momencie. Po 3 miesiącach użytkowania ekran automatycznie się wyłączy i włączy ponownie. mam dość monitora, próbowałem skontaktować się ze sprzedawcą. nie ma sposobu, aby do nich dotrzeć. Otwórz wyświetlacz i spróbuj spojrzeć na części zamienne. wyszukiwanie części w Internecie przypomina wyszukiwanie igły w stogu siana. w końcu znalazłem jeden, ale część jest zbyt droga. Po ponownym złożeniu dolna część panelu nie zaświeciła się. morał historii: 1) Tanie rzeczy nie oznaczają, że są dobre. 2) Lokalna gwarancja renomowanej firmy wciąż najbezpieczniejsza. 3) Nigdy nie kupuj zagranicznej marki „no brand” „niespotykana korea”. Pod koniec dnia kupiłem X270 od Prism + za 375 USD. Więc w sumie. Wydmuchuję 700 $ + w krótkim okresie 6 miesięcy za 27-calowy monitor, który mogę uzyskać całkiem niezły 27-calowy monitor do gier na rynku. Chcesz postawić zakład na tych monitorach? śmiało, jeśli masz pieniądze na tankowanie. O tak. nadal musisz uwzględnić własny koszt wysyłki morskiej (ponieważ transport lotniczy zabije cię z powodu masy objętościowej) + 7% gst, gdy dotrze do naszego portu. GLHF.
Reply

Messages In This Thread

Forum Jump:

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Users browsing this thread: 1 Guest(s)