[Monitor] Kupowanie monitora od Taobao w 2018 r

Wow, nie wiedziałem, że to może być taka katastrofa. Dziękuję za radę! Swiftbladez napisał: Do tej pory kupiłem i używałem około 3 koreańskich monitorów. Przedstawiłem znajomym zakup koreańskich monitorów (około 5 do 7 zakupów). Jak dotąd tylko jeden z nich ma problem (martwe piksele po pewnym czasie). Moje doświadczenie z koreańskimi monitorami jest po prostu świetne, ale słyszę o „przypadkowych” przypadkach. Kontrola jakości może nie być najlepsza, ale wartość jest czymś, co moim zdaniem jest nadal warte ryzyka. Monitory pryzmatyczne to monitory koreańskie + lokalna gwarancja (stąd premia). Są najlepsze pod względem równoważenia wartości i ryzyka. Powinieneś na nie spojrzeć. Czy mogę wiedzieć, który koreański monitor kupiłeś i jakie ceny będę oglądać? Czy macie facetów, którzy polecają dobre i tanie monitory 144 Hz? Nie mam nic przeciwko zakupowi używanego, jeśli oznacza to, że mogę uzyskać lepszą wydajność / jakość. Więc nowy Patrzę na Prism + X240 za 289 USD, podczas gdy używany Acer KG251QF kosztuje około 280 USD.
Reply

Messages In This Thread

Forum Jump:

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Users browsing this thread: 3 Guest(s)