[Monitor] Kupowanie monitora od Taobao w 2018 r

zenico napisał: Wow, nie wiedziałem, że to może być taka katastrofa. Dziękuję za radę! Czy mogę wiedzieć, który koreański monitor kupiłeś i jakie ceny będę oglądać? Czy macie facetów, którzy polecają dobre i tanie monitory 144 Hz? Nie mam nic przeciwko zakupowi używanego, jeśli oznacza to, że mogę uzyskać lepszą wydajność / jakość. Więc nowy Patrzę na Prism + X240 za 289 USD, podczas gdy używany Acer KG251QF kosztuje około 280 USD. W przypadku popularnych koreańskich offbrandów możesz spojrzeć na Qnix lub WasabiMango (tak, to prawda). Jeśli chodzi o ceny, zakładając, że kupujesz Qoo10 i 60 Hz, możesz spodziewać się, że około 270 ++, które muszę dodać, to mniej więcej taka sama cena jak odpowiednik Prism. Są jednak ludzie, którym udało się przetaktować te koreańskie monitory do 120 Hz. Ale ze względu na nieoficjalne przetaktowywanie przebieg może się różnić. Dla 144 Hz, wszystko 24 cale i poniżej 300 USD powiedziałbym, że to już budżet. Trudno znaleźć coś tańszego. Mam na myśli, jeśli chcesz 144 Hz, musisz przygotować się na rozwidlenie $$$. Jeśli jednak nie masz nic przeciwko 60 Hz, możesz spodziewać się, że zapłacisz około 400 za 27 cali 1440p. Jeśli masz szczęście, czasem możesz znaleźć 1440p 27 cali na około 300. Osobiście złapałem 2 x 1440p 27 cali HP od pani o imieniu Joanna @ 300sgd każdy. Jakiś czas temu sprzedawała się w podforum bazaru z grafiką i wyświetlaczem, żebyś mógł tam spróbować szczęścia.
Reply

Messages In This Thread

Forum Jump:

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Users browsing this thread: 2 Guest(s)