boiboi123 napisał: Dziękuję wszystkim za odpowiedzi! Przepraszam, prawdziwy komputer początkujący tutaj, proszę o wyrozumiałość. Brakowało mi niektórych kluczowych punktów, mój budżet wyniósłby 1-1,5 tys. USD i myślę, że jeśli uda mi się uzyskać nieco słabszą / starszą wersję dowolnej części za znacznie tańszą, wolę to zrobić. Mam wrażenie, że najnowszy ze wszystkich jest zawsze znacznie droższy, ale nie aż tak dużo lepszy? Co to jest RMA? Dobrze! Budżet wynosiłby 1-1,5 tys., Chciałbym wifi tak! Skąd mam wiedzieć, czy układ może osiągnąć 5.0 GHz? Po prostu google ah? Dziękujemy za wyjaśnienie na temat tableau / R! Nie, nie będę przetwarzał plików json / plików, które są duże TB. Myślę, że 16 GB wystarczy, ponieważ tego właśnie używam w pracy, czy byłoby to 2 x 8 GB, czy 1 x 16 GB? Czy jest jakaś różnica? Czego potrzebuję do grania> prawdopodobnie potrzebuję do pracy w tym przypadku? RMA: Autoryzacja zwrotu towaru cóż, każdy chip Intel ma 7700 K lub 8700 K powinien być w stanie to zrobić. cóż, nie jestem pewien, jak działa twoje oprogramowanie, ale niektóre programy przynoszą korzyści dla dwukanałowego (8 GB x 2), a podczas gdy inne nie mają różnic między nimi, nawet jeśli jesteś na jednym kanale (16 GB x 1)
Zalecenia dla majsterkowiczów (analiza gier / danych) + co kupić w USA?
« Next Oldest | Next Newest »
Messages In This Thread
Zalecenia dla majsterkowiczów (analiza gier / danych) + co kupić w USA? - by cayleena - 25 Oct 2019, 09:22 AM
RE: Zalecenia dla majsterkowiczów (analiza gier / danych) + co kupić w USA? - by nmygsm - 25 Oct 2019, 09:25 AM
RE: Zalecenia dla majsterkowiczów (analiza gier / danych) + co kupić w USA? - by matthew.p.marotta - 25 Oct 2019, 09:28 AM
RE: Zalecenia dla majsterkowiczów (analiza gier / danych) + co kupić w USA? - by mainy4 - 25 Oct 2019, 09:31 AM
RE: Zalecenia dla majsterkowiczów (analiza gier / danych) + co kupić w USA? - by sachin.chhabra29 - 25 Oct 2019, 09:34 AM
RE: Zalecenia dla majsterkowiczów (analiza gier / danych) + co kupić w USA? - by suncica.irida - 25 Oct 2019, 09:37 AM
RE: Zalecenia dla majsterkowiczów (analiza gier / danych) + co kupić w USA? - by daidsant - 25 Oct 2019, 09:41 AM
RE: Zalecenia dla majsterkowiczów (analiza gier / danych) + co kupić w USA? - by umeshkmonu - 25 Oct 2019, 09:44 AM
RE: Zalecenia dla majsterkowiczów (analiza gier / danych) + co kupić w USA? - by powepisi - 25 Oct 2019, 09:47 AM
RE: Zalecenia dla majsterkowiczów (analiza gier / danych) + co kupić w USA? - by aacs69 - 25 Oct 2019, 09:50 AM
Users browsing this thread: 2 Guest(s)