Korzystałem z webdev, ale problem polega na tym, że ludzie, do których wysyłamy pliki, nie są zbyt doświadczeni technicznie. Rozumiem, że istnieje zagrożenie bezpieczeństwa, dlatego tak naprawdę chcę mieć oprogramowanie do eksploracji plików na naszym serwerze, aby użytkownicy w naszym biurze mogli przesłać plik i wysłać ten link komuś innemu, aby się zalogować i pobrać. Szukam czegoś od podstaw, w którym użytkownik jest ograniczony tylko do określonego katalogu. Obecna praktyka polega tylko na łączeniu tego dokładnego pliku z katalogiem, co jest w porządku, dopóki osoby bez wiedzy technicznej w moim biurze przypadkowo nie usuną niektórych plików, gdy podasz im hasło do kont FTP. Nie ma dynamicznej zawartości, ale to, co miałem na myśli przez automatyczne wysyłanie wiadomości e-mail, to to, że menedżer plików ma interfejs internetowy, w którym możesz wybrać plik do przesłania, wprowadzić adres e-mail odbiorcy i automatycznie wyśle link do odbiorcy, aby pobrać ten plik . Obecnie korzystamy z płatnej subskrypcji yousendit, ale działa coraz wolniej, a niektórzy zdalni klienci mają problemy z dostępem do yousendit. Patrzymy na hosting go na naszej stronie internetowej, ponieważ zaktualizowaliśmy nasz hosting do dedykowanego serwera z hostingu w chmurze. Jakieś pomysły poza kodowaniem jednego od podstaw?
Menedżer plików witryny Open Source / interfejs WWW FTP?
« Next Oldest | Next Newest »
Messages In This Thread
Menedżer plików witryny Open Source / interfejs WWW FTP? - by gpersich - 25 Oct 2019, 05:02 PM
RE: Menedżer plików witryny Open Source / interfejs WWW FTP? - by swapnachepoori - 25 Oct 2019, 05:05 PM
RE: Menedżer plików witryny Open Source / interfejs WWW FTP? - by davide.arzenton - 25 Oct 2019, 05:09 PM
RE: Menedżer plików witryny Open Source / interfejs WWW FTP? - by kurtfhouse - 25 Oct 2019, 05:13 PM
RE: Menedżer plików witryny Open Source / interfejs WWW FTP? - by nrezaeipl - 25 Oct 2019, 05:16 PM
Users browsing this thread: 1 Guest(s)