Godzilla napisał: Cześć. Zastanawiam się, czy ktoś może mi pomóc z routerem Asus RT-AC68U, który kupiłem w Bangkoku. Pracowałem w Bangkoku i zabrałem router z powrotem do Singapuru. Po podłączeniu go do mojego szerokopasmowego łącza światłowodowego M1 działa on około 30 minut, zanim zostaną wyłączone sygnały bezprzewodowe 2,4 GHz i 5 GHZ z routera. Działo się to wiele razy i próbowałem zaktualizować oprogramowanie wewnętrzne, przywracając ustawienia fabryczne itp. Podejrzewam, że router zakupiony w Tajlandii może nie być kompatybilny z Internetem szerokopasmowym M1. Czy są tam eksperci, którzy mogą rzucić światło na mój problem? Jeśli nie jest kompatybilny, w jaki sposób może połączyć się z Internetem przez pierwsze 30 minut? Odpowiedź jest prosta, twój router ASUS jest uszkodzony. Lokalna gwarancja zostanie wprowadzona w Tajlandii w Tajlandii. To nie jest międzynarodowa gwarancja. Powinieneś zmienić zestaw w Tajlandii przed powrotem do Singapuru.
Potrzebujesz pomocy z routerem Asus RT-AC68U kupionym w Tajlandii
« Next Oldest | Next Newest »
Messages In This Thread
Potrzebujesz pomocy z routerem Asus RT-AC68U kupionym w Tajlandii - by jeremyalittle - 17 Nov 2019, 09:26 AM
RE: Potrzebujesz pomocy z routerem Asus RT-AC68U kupionym w Tajlandii - by contactcrocker - 17 Nov 2019, 09:29 AM
RE: Potrzebujesz pomocy z routerem Asus RT-AC68U kupionym w Tajlandii - by clintonch - 17 Nov 2019, 09:32 AM
RE: Potrzebujesz pomocy z routerem Asus RT-AC68U kupionym w Tajlandii - by mxrocket1942 - 17 Nov 2019, 09:35 AM
RE: Potrzebujesz pomocy z routerem Asus RT-AC68U kupionym w Tajlandii - by kat.a.williams - 17 Nov 2019, 09:38 AM
RE: Potrzebujesz pomocy z routerem Asus RT-AC68U kupionym w Tajlandii - by leylacafferata - 17 Nov 2019, 09:41 AM
Users browsing this thread: 1 Guest(s)