nintendo napisał: miałem ten sam losowy problem z ponownym uruchomieniem, wróciłem do centrum serwisowego, aby wymienić nowy zestaw, działa teraz jak urok. Nie jestem pewien, czy Twój zestaw jest objęty gwarancją lokalnego centrum serwisowego. gwarancja jest objęta avertek, można zadzwonić i sprawdzić. http://www.avertek.com.sg/Contact.html Avertek obejmuje tylko lokalną gwarancję SG, a zestaw jest kupowany w Tajlandii i nie jest objęty międzynarodową gwarancją, więc na pewno nie można go zmienić w SG. Jeśli jest objęty międzynarodową gwarancją, taką jak ASUS Notebook, centrum serwisowe SG może ją wziąć.
Potrzebujesz pomocy z routerem Asus RT-AC68U kupionym w Tajlandii
« Next Oldest | Next Newest »
Messages In This Thread
Potrzebujesz pomocy z routerem Asus RT-AC68U kupionym w Tajlandii - by jeremyalittle - 17 Nov 2019, 09:26 AM
RE: Potrzebujesz pomocy z routerem Asus RT-AC68U kupionym w Tajlandii - by contactcrocker - 17 Nov 2019, 09:29 AM
RE: Potrzebujesz pomocy z routerem Asus RT-AC68U kupionym w Tajlandii - by clintonch - 17 Nov 2019, 09:32 AM
RE: Potrzebujesz pomocy z routerem Asus RT-AC68U kupionym w Tajlandii - by mxrocket1942 - 17 Nov 2019, 09:35 AM
RE: Potrzebujesz pomocy z routerem Asus RT-AC68U kupionym w Tajlandii - by kat.a.williams - 17 Nov 2019, 09:38 AM
RE: Potrzebujesz pomocy z routerem Asus RT-AC68U kupionym w Tajlandii - by leylacafferata - 17 Nov 2019, 09:41 AM
Users browsing this thread: 1 Guest(s)