watzup_ken napisał: Człowieku, wszystko, co wspomniałeś, dzwoni bardziej niż obraz. Ha ha. To był ten sam okres, w którym zacząłem budować własny zestaw. Pamiętam, że akceleratory graficzne są oddzielnymi kartami od karty graficznej i potrzebuję kabla do ich połączenia. Wydaje mi się, że łączyłem ATI Rage 128 ?, z akceleratorem graficznym firmy Voodoo. W każdym razie wolę produkty Gigabyte bardziej niż MSI, więc może dlatego nie pamiętam o CoreCell z płyty głównej MSI. Haha absolutnie, chociaż mogę przejść do MSI na płytę główną do następnej konfiguracji. Wydaje się, że uległy ogromnej poprawie, podczas gdy Gigabyte zaczęło nieco popsuć swoje QC. W tamtych czasach Gigabyte cieszył się ogromną popularnością, oferując mnóstwo sprzętu na rynek komputerów PC. W czasach, gdy chłodzenie wodą było tak rzadkie, wyszli z tym i faktycznie kupiłem to i działało całkiem dobrze. Ten obraz został przeskalowany. Kliknij, aby zobaczyć oryginalny obraz Naprawdę podobał mi się ich niebieski kolor na chłodzeniu wodą. Niesamowity!
Kto pamięta tę erę?
« Next Oldest | Next Newest »
Messages In This Thread
Kto pamięta tę erę? - by one.true.nicoya - 25 Dec 2019, 01:22 PM
RE: Kto pamięta tę erę? - by newcompanyface - 25 Dec 2019, 01:25 PM
RE: Kto pamięta tę erę? - by natalie.ramirez - 25 Dec 2019, 01:28 PM
RE: Kto pamięta tę erę? - by chaynesuga - 25 Dec 2019, 01:30 PM
RE: Kto pamięta tę erę? - by nagsiscool - 25 Dec 2019, 01:33 PM
RE: Kto pamięta tę erę? - by fallow - 25 Dec 2019, 01:36 PM
RE: Kto pamięta tę erę? - by maxbounty01 - 25 Dec 2019, 01:39 PM
Users browsing this thread: 1 Guest(s)