Kto pamięta tę erę?

watzup_ken napisał: Człowieku, wszystko, co wspomniałeś, dzwoni bardziej niż obraz. Ha ha. To był ten sam okres, w którym zacząłem budować własny zestaw. Pamiętam, że akceleratory graficzne są oddzielnymi kartami od karty graficznej i potrzebuję kabla do ich połączenia. Wydaje mi się, że łączyłem ATI Rage 128 ?, z akceleratorem graficznym firmy Voodoo. W każdym razie wolę produkty Gigabyte bardziej niż MSI, więc może dlatego nie pamiętam o CoreCell z płyty głównej MSI. Haha absolutnie, chociaż mogę przejść do MSI na płytę główną do następnej konfiguracji. Wydaje się, że uległy ogromnej poprawie, podczas gdy Gigabyte zaczęło nieco popsuć swoje QC. W tamtych czasach Gigabyte cieszył się ogromną popularnością, oferując mnóstwo sprzętu na rynek komputerów PC. W czasach, gdy chłodzenie wodą było tak rzadkie, wyszli z tym i faktycznie kupiłem to i działało całkiem dobrze. Ten obraz został przeskalowany. Kliknij, aby zobaczyć oryginalny obraz Naprawdę podobał mi się ich niebieski kolor na chłodzeniu wodą. Niesamowity!
Reply

Messages In This Thread
Kto pamięta tę erę? - by one.true.nicoya - 25 Dec 2019, 01:22 PM
RE: Kto pamięta tę erę? - by newcompanyface - 25 Dec 2019, 01:25 PM
RE: Kto pamięta tę erę? - by natalie.ramirez - 25 Dec 2019, 01:28 PM
RE: Kto pamięta tę erę? - by chaynesuga - 25 Dec 2019, 01:30 PM
RE: Kto pamięta tę erę? - by nagsiscool - 25 Dec 2019, 01:33 PM
RE: Kto pamięta tę erę? - by fallow - 25 Dec 2019, 01:36 PM
RE: Kto pamięta tę erę? - by maxbounty01 - 25 Dec 2019, 01:39 PM

Forum Jump:

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average