15 lipca 2017 r. przywiozłem 610S lenovo ideentrum ze sklepu fabrycznego Harvey Norman w viva business park kiedy sprawdziłem online, gwarancja pozostała 1 miesiąc plus więc skanuję pokwitowanie i proszę o zmianę daty gwarancji na 1 rok na szczęście zrobiłem zrzut ekranu gwarancji i zapisałem plik to dzisiaj sprawdzam, że gwarancja wygasa jutro Lenovo może cofnąć gwarancję bez powiadamiania klienta wow liao eh na szczęście zrobiłem zrzut ekranu gwarancji i zapisałem plik właśnie teraz przesyłam im e-mailem i pytam, dlaczego data gwarancji wróciła do daty, zanim poprosiłem o sprawdzenie tak to może meh? dlaczego Lenovo nie upraszcza rejestracji gwarancji, takiej jak pokwitowanie skanu i data gwarancji na podstawie daty zakupu co jeśli mój komputer się zepsuje, to lenovo nie mówi więcej gwarancji
Lenovo może zmienić datę gwarancji bez wiedzy klienta
« Next Oldest | Next Newest »
Messages In This Thread
Lenovo może zmienić datę gwarancji bez wiedzy klienta - by doctorkurochka - 25 Feb 2020, 03:14 AM
RE: Lenovo może zmienić datę gwarancji bez wiedzy klienta - by wheelerlink7856 - 25 Feb 2020, 03:16 AM
RE: Lenovo może zmienić datę gwarancji bez wiedzy klienta - by lermavanessa - 25 Feb 2020, 03:19 AM
RE: Lenovo może zmienić datę gwarancji bez wiedzy klienta - by sduckham - 25 Feb 2020, 03:22 AM
RE: Lenovo może zmienić datę gwarancji bez wiedzy klienta - by aldebaranspica06 - 25 Feb 2020, 03:25 AM
Users browsing this thread: 2 Guest(s)