Część Zalecenia dotyczące DIY NAS

tmfwy napisał: dobrze Konwertery mogą spowodować pożar JEŚLI przez nie przepłynie bardzo wysokie napięcie Dysków twardych jeszcze tam nie ma. ale karty graficzne są ... Dostępne są karty NAS powyżej 4 portów. Możesz przejść do Storage Studio, ale jeśli inne sklepy, szukaj marek takich jak Promise .... Złącza mądre W pierwszych kilku wersjach serwera zrobiłem rozwiązanie 20 dysków twardych w obudowie Lian Li V2000 z kartami Raid 2x 8 portów z zasilaczem Silverstone. Myślę, że wciąż gdzieś mam zdjęcia, ale było bardziej 1x Sata Splitter na 2 dyski twarde (co oznacza 10 przewodów), przejście na rozgałęźniki 5 Y do zasilacza. Zdecydowanie wiele konwerterów. Jako integrator systemu będziesz odpowiedzialny za jakość jego zabudowanego sprzętu, więc idź zgodnie z tym, jak się czujesz. Jeśli nie chcesz konwerterów, wybór zasilacza z płaskimi przewodami będzie rozsądny. Q25 akceptuje standardowe zasilacze ATX, które są łatwo dostępne, są ładniejsze niż inne ... Być może mój był bardzo złej jakości, ponieważ miałem smażone moje wraz z dyskami twardymi. Okej, wezmę pod uwagę karty NAS. Ponieważ obecnie posiada już 1 kartę, ale jest to tylko port x02. I chce go użyć. setiardi napisał: Możesz rozważyć Silverstone DS380. Zobacz ten link. 8x 3.5 "slot Hotswap + 4x 2.5" wewnętrzny. Przeczytaj link do blogu dla majsterkowiczów. Dziękuję za rekomendację.
Reply

Messages In This Thread
Część Zalecenia dotyczące DIY NAS - by raphael.gagliano - 12 Mar 2020, 10:32 AM
RE: Część Zalecenia dotyczące DIY NAS - by clintonch - 12 Mar 2020, 10:36 AM
RE: Część Zalecenia dotyczące DIY NAS - by kurtfhouse - 12 Mar 2020, 10:37 AM
RE: Część Zalecenia dotyczące DIY NAS - by gordon.hall6 - 12 Mar 2020, 10:41 AM
RE: Część Zalecenia dotyczące DIY NAS - by gastonpineyro - 12 Mar 2020, 10:44 AM
RE: Część Zalecenia dotyczące DIY NAS - by bassrocker4 - 12 Mar 2020, 10:49 AM
RE: Część Zalecenia dotyczące DIY NAS - by danielpsyc - 12 Mar 2020, 10:54 AM
RE: Część Zalecenia dotyczące DIY NAS - by arisparsh - 12 Mar 2020, 10:57 AM
RE: Część Zalecenia dotyczące DIY NAS - by rhcarrj - 12 Mar 2020, 11:01 AM
RE: Część Zalecenia dotyczące DIY NAS - by mburdett3 - 12 Mar 2020, 11:02 AM

Forum Jump:

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4