Swiftbladez napisał: Musisz tylko przekierować port i udostępnić dysk. Udostępnianie dysku: Przekierowanie portów: Przekierowanie portów Google i nazwa routera. Przekierowanie portu na Twój wewnętrzny adres IP imac z portem skonfigurowanym dla smb (powinien być 445). Podaj znajomemu zewnętrzny adres IP. Powinien wtedy móc połączyć się za pomocą smb: // external_ip_address: 445 z połączeniem z dyskiem sieciowym lub czymś podobnym na swoim komputerze. Dziękuję bardzo!!! spróbuję Węsząc wokół tak jak ty. Aplikacja HardwareZone Fora
Czy istnieje sposób na przekształcenie mojego iMaca w zdalny serwer?
« Next Oldest | Next Newest »
Messages In This Thread
Czy istnieje sposób na przekształcenie mojego iMaca w zdalny serwer? - by neelimaat - 24 Aug 2020, 10:49 PM
RE: Czy istnieje sposób na przekształcenie mojego iMaca w zdalny serwer? - by d.t.smith6 - 24 Aug 2020, 10:52 PM
RE: Czy istnieje sposób na przekształcenie mojego iMaca w zdalny serwer? - by elizabethblindauer - 24 Aug 2020, 10:55 PM
RE: Czy istnieje sposób na przekształcenie mojego iMaca w zdalny serwer? - by sreejithanagha - 24 Aug 2020, 10:57 PM
RE: Czy istnieje sposób na przekształcenie mojego iMaca w zdalny serwer? - by chotiya.ram - 24 Aug 2020, 11:00 PM
RE: Czy istnieje sposób na przekształcenie mojego iMaca w zdalny serwer? - by solotrenes - 24 Aug 2020, 11:03 PM
RE: Czy istnieje sposób na przekształcenie mojego iMaca w zdalny serwer? - by poreb1a.k - 24 Aug 2020, 11:06 PM
RE: Czy istnieje sposób na przekształcenie mojego iMaca w zdalny serwer? - by mistyijensen - 24 Aug 2020, 11:09 PM
Users browsing this thread: 2 Guest(s)