Mam taką samą tablicę. I powtórzyłem te same problemy. Możesz spróbować ponownie umieścić kartę graficzną. Próbowałem kilku rzeczy i po kilku przypadkach działa. Potem dostałem nowy zasilacz i wydaje się, że teraz działa dobrze. Nie jestem też pewien, który składnik umiera. Mam nadzieję, że możesz uruchamiać i przeglądać okna oraz tworzyć kopie zapasowe wszystkiego, co jest impt.
Komputer się świeci, a wentylator obraca się, ale nie monitoruje sygnału wykrywania
« Next Oldest | Next Newest »
Messages In This Thread
Komputer się świeci, a wentylator obraca się, ale nie monitoruje sygnału wykrywania - by mercury0x000d - 26 Sep 2020, 09:31 PM
RE: Komputer się świeci, a wentylator obraca się, ale nie monitoruje sygnału wykrywania - by erland.lundby - 26 Sep 2020, 09:34 PM
RE: Komputer się świeci, a wentylator obraca się, ale nie monitoruje sygnału wykrywania - by d.t.smith6 - 26 Sep 2020, 09:37 PM
RE: Komputer się świeci, a wentylator obraca się, ale nie monitoruje sygnału wykrywania - by danielpsyc - 26 Sep 2020, 09:40 PM
RE: Komputer się świeci, a wentylator obraca się, ale nie monitoruje sygnału wykrywania - by canadaa50 - 26 Sep 2020, 09:43 PM
Users browsing this thread: 1 Guest(s)