Cześć, Muszę pomóc mojemu ojcu konfiguracja kamery inwigilacja sys . Od tego też chcieliby zobaczyć , co się dzieje , kiedy w domu , internet jest również wymagane , która nie występuje w tej chwili. Więc mój qn jest : 1. Przedmiotem działalności internet jest drogie, $ 200 + na miesiąc. Możemy po prostu mobilnego internetu , tylko sporadyczne kontrole wideo jest req . jaka firma lub planu jest dobrym rozwiązaniem ? 2. Ma nadzieję założyć 3 - 4 kamer. Mamy komputer ( abit slow ) oraz routera. Czy te sprzętowe są wystarczające? Ponadto, musimy tylko szeroki kąt kamery 720p . Mam cam Xiaoyi . Ale czasami nie może się połączyć . Wszystkie kamery tego lvl wystarczające? Nadzieja, aby dostać coś wokół cenie 40 dolarów za kamerą . wszelkie zalecenia ? (Freeware preferowane ) 3. jakie oprogramowanie należy stosować ? Dzięki.
Pomoc w zainstalowaniu kamery i internetu do sklepu
« Next Oldest | Next Newest »
Messages In This Thread
Pomoc w zainstalowaniu kamery i internetu do sklepu - by syed.danish - 04 Dec 2016, 09:01 PM
RE: Pomoc w zainstalowaniu kamery i internetu do sklepu - by jimmyboi1981 - 04 Dec 2016, 09:02 PM
RE: Pomoc w zainstalowaniu kamery i internetu do sklepu - by jennifercookqrvxt - 04 Dec 2016, 09:03 PM
RE: Pomoc w zainstalowaniu kamery i internetu do sklepu - by anieqsamsodien - 04 Dec 2016, 09:03 PM
RE: Pomoc w zainstalowaniu kamery i internetu do sklepu - by rinjanijelek - 04 Dec 2016, 09:04 PM
RE: Pomoc w zainstalowaniu kamery i internetu do sklepu - by aathompson - 04 Dec 2016, 09:05 PM
RE: Pomoc w zainstalowaniu kamery i internetu do sklepu - by jonnob73 - 04 Dec 2016, 09:06 PM
Users browsing this thread: 2 Guest(s)