ashczq napisał: Hi obudowa mogę dostać tylko lokalnie. Reszta moich części mają bezpłatną wysyłkę ! Co nie tak z zasilaniem chociaż? A jakie inne elementy muszą być zmienione? A masz jakieś zalecenia dla tych zmian i powinien dokonać ? Dzięki! Jeśli kupujesz psu z Amazon , ludzie tutaj zazwyczaj zaleca przynajmniej serię EVGA g2
Budowa nowego pulpitu gier. Czy mogę kupić od SLS lub statek z Amazon
« Next Oldest | Next Newest »
Messages In This Thread
Budowa nowego pulpitu gier. Czy mogę kupić od SLS lub statek z Amazon - by syaidatul.rasli - 05 Dec 2016, 02:46 AM
RE: Budowa nowego pulpitu gier. Czy mogę kupić od SLS lub statek z Amazon - by yvonnecwh - 05 Dec 2016, 02:47 AM
RE: Budowa nowego pulpitu gier. Czy mogę kupić od SLS lub statek z Amazon - by mistyijensen - 05 Dec 2016, 02:48 AM
RE: Budowa nowego pulpitu gier. Czy mogę kupić od SLS lub statek z Amazon - by abhiprofession526 - 05 Dec 2016, 02:49 AM
RE: Budowa nowego pulpitu gier. Czy mogę kupić od SLS lub statek z Amazon - by rhcarrj - 05 Dec 2016, 02:50 AM
RE: Budowa nowego pulpitu gier. Czy mogę kupić od SLS lub statek z Amazon - by vupynulaw - 05 Dec 2016, 02:51 AM
RE: Budowa nowego pulpitu gier. Czy mogę kupić od SLS lub statek z Amazon - by shubhangidreams - 05 Dec 2016, 02:52 AM
Users browsing this thread: 2 Guest(s)