Możesz skontaktować się z jednym ze starszych tutaj ( Nick: Dr_Archer ) , który jest bardzo kompetentny w kamery IP oraz sieci bezprzewodowej rzeczy. W rzeczywistości , jest dość zagorzałym fanem sieci , które próbują zrobić wszystko, co nowe i własnej oceny z prawdziwymi rękami na doświadczeniu. Być może , jego wejście jest tak prawdziwe , jak można dostać się do rzeczywistości bezmostkowego wydajności. Myślę, że obecnie posiadanie bezprzewodowego bezmostkowego konfigurację między innym poziomie domu. Sprawdź go. Niestety nie mogę pomóc dalej, ponieważ nie mam takiej konfiguracji , aby udostępnić wszelkie dane dotyczące wydajności.
Porady Potrzebne : Most Bezprzewodowy lub Wireless Adapter
« Next Oldest | Next Newest »
Messages In This Thread
Porady Potrzebne : Most Bezprzewodowy lub Wireless Adapter - by sparkle.kimbrough - 05 Dec 2016, 03:10 PM
RE: Porady Potrzebne : Most Bezprzewodowy lub Wireless Adapter - by elliotthighland - 05 Dec 2016, 03:11 PM
RE: Porady Potrzebne : Most Bezprzewodowy lub Wireless Adapter - by cruz.jules - 05 Dec 2016, 03:12 PM
RE: Porady Potrzebne : Most Bezprzewodowy lub Wireless Adapter - by boy.lover37 - 05 Dec 2016, 03:13 PM
RE: Porady Potrzebne : Most Bezprzewodowy lub Wireless Adapter - by denisse.elmudesi - 05 Dec 2016, 03:14 PM
RE: Porady Potrzebne : Most Bezprzewodowy lub Wireless Adapter - by jester24zyx - 05 Dec 2016, 03:15 PM
RE: Porady Potrzebne : Most Bezprzewodowy lub Wireless Adapter - by barky65 - 05 Dec 2016, 03:16 PM
Users browsing this thread: 1 Guest(s)