cześć Teraz dni z ultrabook itp. nie pochodzą one z odtwarzaczem CD . Mam wiele programów ( np instalacji MS Office i kilka gier itd) , które są w formacie CD lub DVD i muszę zainstalować. jedna opcja jest uzyskanie zewnętrznego napędu CD , Słyszałem, że istnieje inny sposób .. konwertować pliki w niektórych formatach , które mogą być wprowadzone do dysku twardego lub pamięci USB , a następnie można załadować / zainstalować pliki stamtąd ... coś jak pliki ISO ? jak mój instalacji MS Office na CD ... gdzie mogę dostać program .. ( mam nadzieję, że jest on wolny ...) Wielkie dzięki za pomoc
Pomoc - do konwersji CD do thumbdrive
« Next Oldest | Next Newest »
Messages In This Thread
Pomoc - do konwersji CD do thumbdrive - by jdplay - 06 Dec 2016, 12:22 AM
RE: Pomoc - do konwersji CD do thumbdrive - by thompson.norm - 06 Dec 2016, 12:23 AM
RE: Pomoc - do konwersji CD do thumbdrive - by aminrasheedkhan - 06 Dec 2016, 12:23 AM
RE: Pomoc - do konwersji CD do thumbdrive - by bigbadwolf94 - 06 Dec 2016, 12:24 AM
RE: Pomoc - do konwersji CD do thumbdrive - by fakesms92 - 06 Dec 2016, 12:25 AM
RE: Pomoc - do konwersji CD do thumbdrive - by cruz.jules - 06 Dec 2016, 12:26 AM
RE: Pomoc - do konwersji CD do thumbdrive - by gpersich - 06 Dec 2016, 12:27 AM
Users browsing this thread: 2 Guest(s)