Okno 10 Home Edition do zastosowań biurowy

techidiot napisał: Bez problemu, chyba że trzeba dołączyć do domeny lub zdalny funkcji niż trzeba wersji PRO. Zresztą TS zawsze sprawdzić ofertę i faktury w pierwszej kolejności. Wystarczy dzieląc moją opinię z wami, SLS jest, że jak nigdy ufaj im wiedzieć, co sprzedają w odróżnieniu od właściwego dostawcy niż inna. Jeśli masz zamiar kupić nowy komputer do następnej rundy, przejść przez właściwe sprzedawcę, aby uzyskać wycenę. Jednak wystarczy zwrócić uwagę, że w przypadku wybrania modelu klasy konsumenckiej zapewne przyjdzie z edycji domowego, model biznesowy niż wydanie pro. Niż Coy bo jeśli chcą pozyskać tańszego komputera, istnieje kilka sposobów na to, ale nie SLS. 1) Zaproponuj masową wymianę, to będzie tańsze niż kupić kilka sztuk. 2) leasing / raty, tak, są takie systemy, gdzie niektóre COYS a nawet Gov rozpoczynają są na tym schemacie finansowania ich sprzętu IT Nigdy DIY PC dla celów Coy jakby urobek będzie to problemem. Nadzieję, że to pomaga i zrobić Kiv mój post dla kolejnych projektów IT. Twoje zdrowie. Mogę wiedzieć, kto jest właściwym sprzedawca? Są one tańsze niż SLS? 2 szt pod masową wymianę? Czy koszt wynajmu / rata mniejsza w przyszłej perspektywie?
Reply

Messages In This Thread

Forum Jump:

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Users browsing this thread: 1 Guest(s)