Miałem chwilkę sukcesu: Obecnie używam Windows serwera DHCP i ustawić rezerwację na adres MAC MioTV użytkownika. Dla rezerwacji Mam ustawić serwer DNS do korzystania Singtel 165.21.83.88 (myślę, że jest poprawna). Wszystkie moje inne urządzenia uzyskać serwerów Unotelly DNS. Okazało wideo przez ok 10 sekund, a następnie wrócił do ekranu emisyjnej. Menu ustawień MioTV pokazał adres IP zgodnie z zastrzeżeniem DHCP. Więc jestem naprawdę ciekaw, dlaczego to przyzwyczajenie praca! Gdybym mógł anulować MioTV Chciałbym, ale ponieważ jego na umowy i powinien dostać to działa! [edytować] Może Aztech musi dostarczyć DHCP tak, że zna IP MioTv? Na stronie stanu w .254 pokazuje mio telewizyjnego stanu: Nie Set-Top Box Connected. Raz to wie urządzenie jest aktywne to chyba robi jakieś dodatkowe magii. Próbowałem tak wiele kombinacji coraz to zadziałało. Początkowo byłem podłączeniem DD-WRT bezpośrednio do portu 1 (ONT Aztech gdzie jest), ale nie byłoby uzyskać adres IP na porcie WAN. Próbowałem nawet klonowanie MAC Aztech. Więc frustrujące !!
Ustawienia DHCP / IP dla MioTv
« Next Oldest | Next Newest »
Messages In This Thread
Ustawienia DHCP / IP dla MioTv - by esjaji - 29 Nov 2016, 02:18 PM
RE: Ustawienia DHCP / IP dla MioTv - by wredeemma - 29 Nov 2016, 02:19 PM
RE: Ustawienia DHCP / IP dla MioTv - by cristina00100 - 29 Nov 2016, 02:20 PM
RE: Ustawienia DHCP / IP dla MioTv - by smily58 - 29 Nov 2016, 02:21 PM
RE: Ustawienia DHCP / IP dla MioTv - by ddmack.mcclam281 - 29 Nov 2016, 02:22 PM
RE: Ustawienia DHCP / IP dla MioTv - by angelsdarklight - 29 Nov 2016, 02:23 PM
RE: Ustawienia DHCP / IP dla MioTv - by bigbadwolf94 - 29 Nov 2016, 02:24 PM
Users browsing this thread: 1 Guest(s)