Pomoc potrzebne do optymalizacji sieci domowej

FanFreak napisał: fr34kZ , Dziękuję za odpowiedź. 1 ) czarny ZTE ONT jest jednym dostarczone przez SingTel . ma RJ11 na tym urządzeniu. Można podłączyć Mio Voice do niego i nie trzeba korzystać z ich router. Singtel DV podłączona do ONT 2. Nie będzie korzystać z RG z SingTel , jak każdy ma komentarzy na jej temat. pójdzie w opcji B (zarządzany przełącznik po routerze ) , ponieważ jest bardziej prostsze i proste. ah ok , że bardziej sensowne od SingTel ONT posiada port RJ-11 . Moja ONT wynosi od jądra connect ( używam myrepublic ) i ma tylko port RJ-45 podłączony do mojego routera. po prostu mnie PM , jeśli potrzebujesz więcej pomocy . Twoje zdrowie.
Reply

Messages In This Thread
Pomoc potrzebne do optymalizacji sieci domowej - by daidsant - 10 Dec 2016, 01:27 AM
RE: Pomoc potrzebne do optymalizacji sieci domowej - by silvia.capuzzo - 10 Dec 2016, 01:28 AM
RE: Pomoc potrzebne do optymalizacji sieci domowej - by saygoodbye5555 - 10 Dec 2016, 01:29 AM
RE: Pomoc potrzebne do optymalizacji sieci domowej - by milazerop - 10 Dec 2016, 01:30 AM
RE: Pomoc potrzebne do optymalizacji sieci domowej - by nhattienvn - 10 Dec 2016, 01:31 AM

Forum Jump:

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Users browsing this thread: 1 Guest(s)