TKH napisał: SO I przestrzegać instrukcji i got up sygnału i działa. Próbowałem podłączenia za pomocą mojego Android HP i był w stanie znaleźć nazwę i połączony z nim w porządku. Jednak, gdy użyłem mojego laptopa , aby szukać nazwy wifi , nazwisko nie pojawia się w ogóle. I skanowane w poszukiwaniu wszystkich dostępnych sygnał , ale był tylko w stanie znaleźć mojego routera i nie stanowi przedłużenia zasięgu. Czy brakuje czegoś . Każdy może uprzejmie doradzić ? Dzięki scorpio_tkh Część w kolorze niebieskim powiedz mi swoją przedłużacz działa poprawnie. Jednak udział w czerwieni wydają się mi powiedzieć , że przedłużacz jest za pomocą kanału wifi , że komputer nie jest w stanie.
Niewielki problem techniczny z TP-Link RE450 WiFi Range Extender
« Next Oldest | Next Newest »
Messages In This Thread
Niewielki problem techniczny z TP-Link RE450 WiFi Range Extender - by newmanjohn789 - 10 Dec 2016, 03:14 AM
RE: Niewielki problem techniczny z TP-Link RE450 WiFi Range Extender - by fashionistarehab - 10 Dec 2016, 03:15 AM
RE: Niewielki problem techniczny z TP-Link RE450 WiFi Range Extender - by bassrocker4 - 10 Dec 2016, 03:16 AM
RE: Niewielki problem techniczny z TP-Link RE450 WiFi Range Extender - by hdiiulio21 - 10 Dec 2016, 03:17 AM
RE: Niewielki problem techniczny z TP-Link RE450 WiFi Range Extender - by peter.ely - 10 Dec 2016, 03:18 AM
RE: Niewielki problem techniczny z TP-Link RE450 WiFi Range Extender - by satyananda.sahoobsc - 10 Dec 2016, 03:19 AM
Users browsing this thread: 1 Guest(s)