drukarki Brother zawsze nieaktywny po przełączeniu na włókna M1

kohpee napisał: Pomoc moja drukarka będzie zawsze pokazywał w trybie offline po przerzuciłem się włókna M1. Przed włączeniem używałem szerokopasmowego kablowego , bez problemu na drukarce w trybie WiFi. HAV ten similiar Problemo ze mną klienta, który korzystał z Starhub planu biurowego włókno kiedy ona zmieniona na calkiem nowe HP Wi-Fi wszystko w 1 drukarką nie potrafi nawet wykryć wszystkie drukarki @ powołany zapotrzebowanie StarHub to zmienić Thomson lauya ole routera .. wiem co happenned później Klient mnie zły ...
Reply

Messages In This Thread
drukarki Brother zawsze nieaktywny po przełączeniu na włókna M1 - by sdean75 - 11 Dec 2016, 05:31 AM
RE: drukarki Brother zawsze nieaktywny po przełączeniu na włókna M1 - by nmilano - 11 Dec 2016, 05:32 AM
RE: drukarki Brother zawsze nieaktywny po przełączeniu na włókna M1 - by dearadioo7 - 11 Dec 2016, 05:33 AM
RE: drukarki Brother zawsze nieaktywny po przełączeniu na włókna M1 - by neospeed83 - 11 Dec 2016, 05:34 AM
RE: drukarki Brother zawsze nieaktywny po przełączeniu na włókna M1 - by elnik73.2 - 11 Dec 2016, 05:34 AM

Forum Jump:

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Users browsing this thread: 1 Guest(s)