ZrE0_Cha0s napisał: W oparciu o swoje problemy wydaje się naprawdę to problemy mobo . PSU u można sprawdzić na innym systemie i zobaczyć, co jest wartością mocy , za pomocą hwinfo lub HWMonitor sprawdzić zasilanie, obok jeśli u dun chcesz zainstalować den U można używać testu spinacza do testowania zasilaczy. Mój zasilacz jest na pewno działa, ponieważ można go uruchomić , ale po prostu brak wskazania wyświetlane na monitorze . Jednak nie jestem pewien, czy jest on nadal pracuje normalnie. Postaram się , aby zobaczyć , czy mogę go uruchomić z wyświetlaczem i uruchomić hwinfo & HWMonitor . Chociaż nie jestem pewien, kim jestem przypuszczać, aby zwrócić uwagę.
Potrzebujesz porady na temat wykrywania i usuwania usterek komputera.
« Next Oldest | Next Newest »
Messages In This Thread
Potrzebujesz porady na temat wykrywania i usuwania usterek komputera. - by jonnob73 - 13 Dec 2016, 02:00 AM
RE: Potrzebujesz porady na temat wykrywania i usuwania usterek komputera. - by sreejithanagha - 13 Dec 2016, 02:01 AM
RE: Potrzebujesz porady na temat wykrywania i usuwania usterek komputera. - by afshinator - 13 Dec 2016, 02:02 AM
RE: Potrzebujesz porady na temat wykrywania i usuwania usterek komputera. - by maxbounty01 - 13 Dec 2016, 02:03 AM
RE: Potrzebujesz porady na temat wykrywania i usuwania usterek komputera. - by cristina00100 - 13 Dec 2016, 02:03 AM
RE: Potrzebujesz porady na temat wykrywania i usuwania usterek komputera. - by brownfamily8 - 13 Dec 2016, 02:04 AM
RE: Potrzebujesz porady na temat wykrywania i usuwania usterek komputera. - by grant.glanvill - 13 Dec 2016, 02:05 AM
RE: Potrzebujesz porady na temat wykrywania i usuwania usterek komputera. - by zukodamian - 13 Dec 2016, 02:06 AM
RE: Potrzebujesz porady na temat wykrywania i usuwania usterek komputera. - by osdrillsforskills - 13 Dec 2016, 02:07 AM
Users browsing this thread: 2 Guest(s)