Soyeon napisał: Miałem tylko konfiguracja Server 2012 Desktop w moim domu , że gdzie i przechowywania danych wewnątrz tam. Jakiś czas i potrzebują dostępu do moich danych z zewnątrz za pomocą mojego laptopa. Gdzie moja mam zacząć? I okazało się, że statyczny adres IP od dostawcy usług internetowych może to zrobić, ale trzeba zapłacić za to pieniądze . Czy jest jakiś inny sposób na ustawienie ? Może za pomocą DDNS lub router czy coś ? lub dowolny YouTube Video polecić? Z góry dziękuję. Jaki jest Twój ISP i router btw ?
Zdalny dostęp z publicznego Internetu, aby mój domowy serwer
« Next Oldest | Next Newest »
Messages In This Thread
Zdalny dostęp z publicznego Internetu, aby mój domowy serwer - by harris.rosa - 13 Dec 2016, 12:50 PM
RE: Zdalny dostęp z publicznego Internetu, aby mój domowy serwer - by m2.aron - 13 Dec 2016, 12:50 PM
RE: Zdalny dostęp z publicznego Internetu, aby mój domowy serwer - by antiqueshawls - 13 Dec 2016, 12:51 PM
RE: Zdalny dostęp z publicznego Internetu, aby mój domowy serwer - by spikeball17 - 13 Dec 2016, 12:52 PM
RE: Zdalny dostęp z publicznego Internetu, aby mój domowy serwer - by mburdett3 - 13 Dec 2016, 12:53 PM
RE: Zdalny dostęp z publicznego Internetu, aby mój domowy serwer - by arisparsh - 13 Dec 2016, 12:53 PM
Users browsing this thread: