Czy Singtel RG być stosowany jako repeater bezprzewodowego lub bezprzewod

greniph napisał: Cześć, Ja chcąc uzyskać Archer C2 prostu posadzić do mojego pokoju dostępu bezprzewodowego / zwiększając zakres mojego wifi. Moje główne pytanie brzmi, czy C2 będzie rozdawanie główną DHCP bezprzewodowej, może Singtel Pace A5520N być skonfigurowany jako przekaźnik bezprzewodowego lub punktu dostępu bezprzewodowego wtórnego w sieci? Tricky rzeczą jest główną bramą jest Singtel za Pace A5520N. Dlaczego chcę osiągnąć to ze względu na Archer C2, nie ma wireless-AC i dlatego może być stosowany w moim pokoju. Wszelkie guru może dać jakieś pomysły? Poniżej jest ilustracja. Ten obraz został resized.Click aby zobaczyć oryginalny obraz Punkt dostępu nie ma pierwotnego lub wtórnego zróżnicowania. DHCP jest obsługiwana przez router tempie. Jesli chcesz łucznik c2 obsługiwać DHCP, to musi być wtórna Router działa na tryb pomostowych. Co rozumiem, jest to, że u chcą 2 bezprzewodowych punktów dostępowych Archer c2 i Pace prawo? Tempo może działać jako punkt dostępu, jeśli u wyłączyć DHCP i podłączyć do portu LAN, ale jako repeater to absolutnie w stanie tego zrobić.
Reply

Messages In This Thread
Czy Singtel RG być stosowany jako repeater bezprzewodowego lub bezprzewod - by mistyijensen - 14 Dec 2016, 04:42 PM
RE: Czy Singtel RG być stosowany jako repeater bezprzewodowego lub bezprzewod - by mainy4 - 14 Dec 2016, 04:43 PM
RE: Czy Singtel RG być stosowany jako repeater bezprzewodowego lub bezprzewod - by ste1505 - 14 Dec 2016, 04:44 PM
RE: Czy Singtel RG być stosowany jako repeater bezprzewodowego lub bezprzewod - by benitacandradewi - 14 Dec 2016, 04:45 PM
RE: Czy Singtel RG być stosowany jako repeater bezprzewodowego lub bezprzewod - by mikegrudowski - 14 Dec 2016, 04:46 PM
RE: Czy Singtel RG być stosowany jako repeater bezprzewodowego lub bezprzewod - by s.h.e.el.a.gh.kachel97.860 - 14 Dec 2016, 04:47 PM
RE: Czy Singtel RG być stosowany jako repeater bezprzewodowego lub bezprzewod - by rawat.kshitiz - 14 Dec 2016, 04:48 PM
RE: Czy Singtel RG być stosowany jako repeater bezprzewodowego lub bezprzewod - by fashionistarehab - 14 Dec 2016, 04:48 PM
RE: Czy Singtel RG być stosowany jako repeater bezprzewodowego lub bezprzewod - by dmcuong.arena - 14 Dec 2016, 04:49 PM
RE: Czy Singtel RG być stosowany jako repeater bezprzewodowego lub bezprzewod - by dwiwahyupras - 14 Dec 2016, 04:50 PM
RE: Czy Singtel RG być stosowany jako repeater bezprzewodowego lub bezprzewod - by elliotthighland - 14 Dec 2016, 04:51 PM
RE: Czy Singtel RG być stosowany jako repeater bezprzewodowego lub bezprzewod - by mvmiguel15 - 14 Dec 2016, 04:52 PM
RE: Czy Singtel RG być stosowany jako repeater bezprzewodowego lub bezprzewod - by sk.khan181 - 14 Dec 2016, 04:53 PM
RE: Czy Singtel RG być stosowany jako repeater bezprzewodowego lub bezprzewod - by christilton88 - 14 Dec 2016, 04:54 PM

Forum Jump:

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Users browsing this thread: 1 Guest(s)