Budżet amatorskie rekomendacja

Witam , mój PSU i MB właśnie umarł na mnie po użyciu go do 5yrs i muszę teraz budżet niezawodną platformę dla jakiegoś lekkiego grania jak dota2 , strumieniowe transmisje wideo i mogą również działać przyszłych gier na minimalnych ustawieniach . Poniżej znajdują się niektóre z elementów, które używam do tyłu.   cpu i mobo : najlepiej wszelkie 6-ci i5 gen ? Karta graficzna: Radeon 6770 Sapphire Vapor -X ( jednorazowego użytku) RAM: Kingston 4GB DDR 3 1600 x hiper ( mam dostać nowy 8GB RAM lub dodać kolejne 4GB RAM ? ) SSD : która marka i rozmiar jest najbardziej cenione ? HDD : WD 1TB czarny ( jednorazowego użytku) psu: Który zasilacz jest stabilne i niezawodne ? ponieważ zmarł na mnie i moje MB przeciągać się zbyt Sprawa : dowolny tanie i dobre ITX obudowa , która może pasować do mojego GPU oraz MB + CPU ? System operacyjny: Oryginalny Windows 7/10 ( ? Gdzie je zdobyć tanie) klawiatura + mysz : ponownie wykorzystane Monitor : ponownie wykorzystane   Mój budżet to około 600 $ , niższa , tym lepiej. Z góry dziękuję
Reply

Messages In This Thread
Budżet amatorskie rekomendacja - by billagrewal07 - 21 Dec 2016, 07:00 AM
RE: Budżet amatorskie rekomendacja - by cayleena - 21 Dec 2016, 07:02 AM
RE: Budżet amatorskie rekomendacja - by mistyijensen - 21 Dec 2016, 07:02 AM
RE: Budżet amatorskie rekomendacja - by sexxymexxyluis - 21 Dec 2016, 07:03 AM

Forum Jump:

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3