xyue90 napisał: Cześć, Widziałem w konfiguracji zapory nie poprosić o adres IP serwera , portu zewnętrznego początku , zewnętrznym końcu portu , port wewnętrzny rozpocząć interna końca portu. Czy mogę wiedzieć, co jest ip serwera patrz i port było odnieść się do ? Mam załączeniu obraz strony konfiguracji zapory na moim routerze. Może dać kilka porad na ten temat. Dziękuję Ci. Dla interfejsu Korzystanie zostawić tak jak jest . Pod nazwą serwera , wybierz serwer niestandardowy i wpisz Camera DLink IP. Na adres IP serwera , wprowadź statyczny adres IP kamery DLink IP , który jest 192.168.1.201 Teraz dla portów , trzeba sprawdzić DLINK Kamera IP jakiego portu jest używany. Być może trzeba spojrzeć na interfejsie ponownie lub zapoznać się z instrukcją . Jeśli pojawi się tylko jeden numer , a następnie wystarczy wpisać ten numer w polach 4 tego samego wiersza / kolumny. Dla protokołu , wierzę , że będzie TCP / UDP lub Both. Więc może po prostu wybrać Zarówno jeżeli jego podanymi w aparacie DLink IP.
Jak ustawić przekierowanie portów
« Next Oldest | Next Newest »
Messages In This Thread
Jak ustawić przekierowanie portów - by smblackey - 21 Dec 2016, 09:02 AM
RE: Jak ustawić przekierowanie portów - by jordansteinhaus - 21 Dec 2016, 09:03 AM
RE: Jak ustawić przekierowanie portów - by gpersich - 21 Dec 2016, 09:03 AM
RE: Jak ustawić przekierowanie portów - by rfierrom - 21 Dec 2016, 09:04 AM
RE: Jak ustawić przekierowanie portów - by one.true.nicoya - 21 Dec 2016, 09:05 AM
Users browsing this thread: 1 Guest(s)