Chociaż mam nadzieję, że można znaleźć kogoś , ten rodzaj rzeczy jest prawdopodobne , że jesteś na własną rękę. Wystarczy spojrzeć na filmów w Internecie, klatki Faradaya instalacyjnego ludzi do spania . Powiedział, że twoja jest zbyt ekstremalne . Mam ponownie umieszczony routera WiFi, meble , spróbuj użyć kabla LAN i homeplugs gdzie to możliwe. W końcu, wciąż mam bombardowane przez sygnał wifi z górze i na dole . Jeden z sąsiadów , może mieć urządzenie sieciowe WiFi w każdym pokoju. Może nadszedł czas, aby dostać licznik podobny do Ciebie. Właściwie do pin -point , tylko iść do drzwi jednostki HDB do zmierzenia. Następnie przejdź dwóch podłogi w górę iw dół i dwa podłogę zrobić to samo . Wierzę IDA jest właściwym organem , jeżeli chodzi o częstotliwość. Postscriptum Gdy istnieje jeden operator komórkowy , nie będzie innych dostawców dookoła. Ich szukać nieba oddziałach . Jeśli naprawdę określić to usługodawca, myślę, że trzeba przenieść dom. Więc miejmy nadzieję, jest ktoś w jednej jednostce HDB .
Zakłócenia częstotliwości radiowych , HDB BTO płaskim
« Next Oldest | Next Newest »
Messages In This Thread
Zakłócenia częstotliwości radiowych , HDB BTO płaskim - by piranhaxe - 21 Dec 2016, 03:11 PM
RE: Zakłócenia częstotliwości radiowych , HDB BTO płaskim - by dwiwahyupras - 21 Dec 2016, 03:12 PM
RE: Zakłócenia częstotliwości radiowych , HDB BTO płaskim - by hardsystem29650 - 21 Dec 2016, 03:13 PM
RE: Zakłócenia częstotliwości radiowych , HDB BTO płaskim - by txwly - 21 Dec 2016, 03:14 PM
RE: Zakłócenia częstotliwości radiowych , HDB BTO płaskim - by ckwnicee - 21 Dec 2016, 03:15 PM
RE: Zakłócenia częstotliwości radiowych , HDB BTO płaskim - by beliver12 - 21 Dec 2016, 03:16 PM
RE: Zakłócenia częstotliwości radiowych , HDB BTO płaskim - by gangstagaret - 21 Dec 2016, 03:18 PM
RE: Zakłócenia częstotliwości radiowych , HDB BTO płaskim - by denisse.elmudesi - 21 Dec 2016, 03:19 PM
RE: Zakłócenia częstotliwości radiowych , HDB BTO płaskim - by peacemakerkimi - 21 Dec 2016, 03:20 PM
RE: Zakłócenia częstotliwości radiowych , HDB BTO płaskim - by cristina00100 - 21 Dec 2016, 03:20 PM
RE: Zakłócenia częstotliwości radiowych , HDB BTO płaskim - by mistyijensen - 21 Dec 2016, 03:21 PM
RE: Zakłócenia częstotliwości radiowych , HDB BTO płaskim - by priyapatils84 - 21 Dec 2016, 03:23 PM
RE: Zakłócenia częstotliwości radiowych , HDB BTO płaskim - by satyananda.sahoobsc - 21 Dec 2016, 03:25 PM
Users browsing this thread: