Mój pulpit biegnie do problemu, sprzętu lub oprogramowania problem ?

Kusanagi napisał: spróbuj uruchomić na jednym kijem RAM, jeśli nadal występuje błąd, należy użyć alternatywnego kij Mclairs83 napisał: 1) obraz pokazano tutaj, wydaje się dużą ilością artefaktów. zmienić kartę gfx lub jeśli ur płyta posiada na pokładzie gfx, wtyczkę ur karty gfx i spróbuj ponownie. 2) co PSU u użyciu? auto restart istnieje wiele powodów. brak wystarczającej mocy, aby na pokładzie, gdy procesor jest pełne obciążenie dlatego auto restart. 3) bad pool header BSOD może być wiele powodów. sterowniki, pliki systemowe takie itp jeśli u, przejdź do katalogu c: \ windows \ Minidump i przesłać do gdzieś za guru tutaj aby sprawdzić Elijahonli napisał: jak zauważony przez mclairs83, artefakty zostały dostrzeżone. Może to z powodu swojej jednostce graficznej daje problemów wynikających w komputerze nie jest w stanie uruchomić. Jeśli u są za pomocą dedykowanego jeden, spróbuj wyciągnąć go. Jeszcze można spróbować usunąć wszystkie barany i powoli je z powrotem w jeden po drugim. starając 1 kij pamięci RAM w czasie zajmie nieco więcej wysiłku, mogę tylko zrobić środku nocy ... To pokładzie GFX. Po ostatniej niebieski ekran i restart, jestem w stanie go ani automatycznego restartu użyć jeszcze ......
Reply

Messages In This Thread

Forum Jump:

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Users browsing this thread: 2 Guest(s)