Cześć wszystkim, Chcę przejść do zwycięzcy włókna jak chcę skorzystać z bezpłatnej instalacji teraz (w przypadku następnym razem nie więcej). Obecnie mieszka nia włókna gotowe, ale muszę się zapisać z dowolnym ISP dla swobodnego montażu. Wszystkie pokoje ma połączenie z linią telefoniczną. Moje mieszkanie układ jest coś takiego: ------------------------- Kuchnia ----------------- Drzwi -----------------Toaleta--------------------- - Główna sypialnia - pokój 2 - Pokój 1 - Pokój dzienny - Obecna sytuacja: - Z Singtel ADSL - Singtel Białe pudełko modemu w "pokoju 2" podłączony do mojego komputera poprzez linię telefoniczną - Nie można oglądać Mio telewizor w salonie jako białe pole w "pokoju 2" - Abit noobem w tego typu sytuacji sieci domowej, więc proszę nosić ze mną. Moje preferowane wymagania: 1. Pokój 2 przewodowy internet się do mojego komputera, ponieważ używam przede wszystkim, że tylko. 2. Salon ma pole MIO telewizyjnego lub telewizyjnego Starhub okno. czy to możliwe? 1. Zainstaluj Fiber TP w salonie obok punktu telefonicznej. 2. Podłącz Fiber TP -> ONT -> Bezprzewodowy modem -> Mio Box -> TV 3. "Pokój 2" Telefon Point -> Biały Modem -> PC Nie mogę wydawać się, aby dowiedzieć się, czy punkt 3 jest ważne, czy jest jakiś sposób, nadal można uzyskać przewodowy dostęp do komputera w pokoju 2?
Potrzebna pomoc dla Home Networking Fiber
« Next Oldest | Next Newest »
Messages In This Thread
Potrzebna pomoc dla Home Networking Fiber - by smily58 - 25 Dec 2016, 02:55 PM
RE: Potrzebna pomoc dla Home Networking Fiber - by priyapatils84 - 25 Dec 2016, 02:56 PM
RE: Potrzebna pomoc dla Home Networking Fiber - by joberec - 25 Dec 2016, 02:57 PM
RE: Potrzebna pomoc dla Home Networking Fiber - by anamaria.hernansanz - 25 Dec 2016, 02:58 PM
RE: Potrzebna pomoc dla Home Networking Fiber - by shlomitan - 25 Dec 2016, 02:59 PM
RE: Potrzebna pomoc dla Home Networking Fiber - by senthilprabhu.ind - 25 Dec 2016, 03:00 PM
Users browsing this thread: 1 Guest(s)