Potrzebujesz porady na temat zmiany routera

etherealism napisał: no to nie jest normalne. może okazać się, że linia telefoniczna jest głośny (skorodowane kable miedziane być może) i modem ADSL automatycznie powrócił do trybu przeplatanego ze względów stabilizacyjnych, efektem ubocznym jest zwiększona ur ping czy ping do routera najpierw sprawdzić, czy dana sieć wewnętrzna jest winy. cyberet napisał: nie pamiętam mojego SingTel ADSL posiadający ping 50ms. był znacznie niższy podwójnej potwierdzić wierszu polecenia Otwórz, a ping 165.21.83.88. powinna być mniejsza niż 20ms, jeśli nie pamiętam niesłusznie. jeśli nadal wysoki ping, nie mogą być pewne problemy z linią telefoniczną, która może wyjaśnić, dlaczego masz dużo rozłączenia wcześniej. musiał się zalogować do routera, aby sprawdzić poziomy DSL tłumienie. jeśli poziomy nie są normalne, trzeba uzyskać Singtel, aby rozwiązać problem. Przepraszam, ale zwraca całą moją wiedzę o tym, co jest dobre poziomy nigdy jak używać dsl na chwilę Liao Inną rzeczą u może spróbować to zmienić mikrofiltr, czy to poprawia ping. wygląda problemu linii DSL. Oh ya, mio tv bootup zawsze jest powolny, to dlaczego nie mogę wyłączyć zasilanie. Woodstock? Próbowaliśmy pingowanie, dostał 17ms śr. Myślę, że to może być mój linię telefoniczną choć, ponieważ miałem problemy z nim przed i przekręcane mój inny telefon .. dlatego, że jest tylko jeden w moim salonie teraz. Hmm ...
Reply

Messages In This Thread

Forum Jump:

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Users browsing this thread: 2 Guest(s)