pomocy w modernizacji stacjonarnego Zdjęcie

yoloboii napisał: Dzięki za odpowiedzi. Nie jestem pewien, czy mam dodatkową wnękę na SSD. Czy myślicie mogę uzyskać GPU, PSU, pamięci RAM i nowy procesor za 600 $? Albo zmienia CPU nie jest to konieczne? Nie koniecznie potrzebne jest gniazdo wnęka na dysk SSD, ponieważ nie ma części mechanicznych wewnątrz ruchu podczas pracy. Niektórzy ludzie po prostu przyklej ją wokół panelu podwozia lol. I proszę nie dostać jeden kij 8GB jako płyta najprawdopodobniej nie może poprzeć. RAM powinien dostać 2nd Hand z forum marketplace podforum gdyż posiadają dożywotnią gwarancję dla tych lokalnych distro magazynie. To co trzeba: GPU: Zotac GTX 970 4GB Twin Fan OC @ $ 440 * SSD: Samsung SSD 850 EVO 250GB @ $ 139 Zasilacz: FSP Aurum S 600W [80 PLUS Gold] @ 85 $ ^ Razem: 664 $ Kup innych przed Lazada Singapurze. Targować zniżki! Wszystkie ceny Lazada po Shopback.sg 5% rabatu elektroniki * Cena po Lazada Web MasterCard poniedziałek / DBS / POSB Appy piątek / Citibank weekend 15% off max $ 25 zniżki ^ Cena po Lazada 20 $ off minimum 100 dolarów zniżki [TBA później]
Reply

Messages In This Thread

Forum Jump:

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Users browsing this thread: 3 Guest(s)