Miałem 2 4tb hdd nagle znikają pliki i n dyski czasami widzą czasami nie widać. czy to hdd zawiedzie, czy co? Kupiłem dyski w zeszłym roku i tak naprawdę nie korzystałem jeszcze. Teraz muszę zrobić kopię zapasową moich plików (bo moje kopie zapasowe w 2 nie mogą już korzystać z 4tb i nie mogę im zaufać liao) Czy mogę kupić 4tb ponownie lub po prostu kupić 2 * 2tb? My 2tbs wre działa dobrze. 2 dyski 4tb to WD i seagate. Zamierzam zdobyć nowy dysk definately, po prostu nie wiem, co dostać. jakiejś rady? (stracił kontakt w takich rzeczach od kiedy wszedł do uni)
4tb hdd ... czy to bezpieczne?
Wygląda na to, że już zawodzi, ponieważ jego jedyny rok, może przejść do rmy wybierz HGST 4tb, jeden z najlepszych napędów dostępnych obecnie na rynku
Możesz rozważyć dyski NAS HGST 4TB. Te działają dobrze na pulpicie. https:
Allanlee82 napisał: Wygląda na to, że już zawodzi, ponieważ jego jedyny rok, może przejść do rmy wybierz HGST 4tb, jeden z najlepszych napędów dostępnych obecnie na rynku nie robię rmy z powodu problemów z bezpieczeństwem. ha ha. raczej zachowam się jak cegła ...
o ok. ponieważ oboje polecacie HGST, sprawdzi to wtedy, jeśli chodzi o ceny. dzięki za informację więc nadal mogę zaufać 4tb ar?
GenerationX napisał: więc nadal mogę zaufać 4tb ar? Mój 4TB HGST działa dobrze i właśnie kupiłem inny, więc tak.
TS, czy twój dysk twardy 4 TB ma wewnętrzny 3,5 "lub zewnętrzny 2,5" typ?
Koenig168 napisał: Mój 4TB HGST działa dobrze i właśnie kupiłem inny, więc tak. ok. mój 1. i 2. 4tb właśnie błąd jak tat straciłem wiarę. ha ha. chociaż nie umarł, ale znikają pliki ....
jtjt00 napisał: TS, czy twój dysk twardy 4 TB ma wewnętrzny 3,5 "lub zewnętrzny 2,5" typ? wewnętrzny. Nie lubię zewnętrznych.
HDD jest właśnie taki w dzisiejszych czasach. To mi przypomina, czas na 4TB z Czarnego Piątku, aby odzwierciedlić moje obecne 4TB.
« Next Oldest | Next Newest »
Users browsing this thread: 1 Guest(s)