cześć wszystkim Właśnie uaktualniłem plan 300 Mbps SingTel i zdałem sobie sprawę, że mój N56U wysyła tylko 150 Mb / sw trybie bezprzewodowym. Próbowałem zmienić ustawienia bezskutecznie. Oprogramowanie układowe jest również najnowsze. Aby przetestować, podłączyłem Apple AirPort Extreme do N56-U, a otrzymany sygnał bezprzewodowy wyniósł 280 Mbps Wygląda na to, że N56-U jest powolny. Czy ktoś może doradzić, jeśli występują tego samego problemu i co może być poprawka? Czy muszę po prostu zmienić na nowy router AC, np. Asus AC66-U, który może obsługiwać większe prędkości? Dziękuje wszystkim
Asus RT-N56U i SingTel 300 bezprzewodowe łącze bezprzewodowe wolne.
Hmm, czy twoja karta sieci bezprzewodowej obsługuje do 300 Mb / s lub 150 MB / s?
Karta bezprzewodowa na moim MacBooku Pro? Jest przygotowany na AC. Jak zaobserwowano, prędkość bezprzewodowa wynosi 280 GHz od AirPort Extreme
Cześć Henry Dziękuję za odpowiedź na moje problemy Myślę, że źle odczytałeś mój wpis Oto prędkość Wi-Fi, którą otrzymuję z mojego planu światłowodowego SingTel 300 Asus RT-N56U prędkość Wi-Fi: średnio 150 Mb / s Apple Airport Extreme prędkość: średnio 290 Mb / s Moje pytanie brzmi: dlaczego lotnisko Extreme może uderzyć 290 Mb / s, kiedy RT-N65U może osiągnąć połowę prędkości z mojego 300-światłowodowego planu Moje następne pytanie brzmi: czy powinienem zmienić system na Asus RT-AC66U, aby uzyskać lepsze prędkości, abym mógł skorzystać z 300 planu światłowodowego, za który płacę i oczekuję przyjemności. Jeśli nie po prostu kup sobie Airport Extreme, który potwierdza, może uzyskać 290 Mb / s Dzięki
Czy oba testy opierają się na tej samej odległej / większej liczbie ścian od komputera Mac? Czy Twój Mac łączy router Asus z szybkością 5 GHz?
Solaride napisał: Czy oba testy opierają się na tej samej odległej / większej liczbie ścian od komputera Mac? Czy łączysz się z prędkością 5ghz? Tak, oba są w tej samej odległości i oba podłączone do 5Ghz
Włączono tryb łączenia kanałów?
hmmm Niestety nie jestem pewien, co masz na myśli przez tryb łączenia kanałów. Proszę oświecić
ifini_t napisał: hmmm Niestety nie jestem pewien, co masz na myśli przez tryb łączenia kanałów. Proszę oświecić Ten obraz został przeskalowany. Kliknij, aby zobaczyć oryginalny obraz Spróbuj powyższych ustawień dla 5 GHz. Możesz wybrać inny "Kanał kontrolny". źródło: gabroski: Ustawienia Asus RT N56U
Dzięki. Spróbuję Podejrzewam, że N56-U nie może obsługiwać WiFi 300 Mb / s. Może wymagać aktualizacji, podejrzewam
« Next Oldest | Next Newest »
Users browsing this thread: 1 Guest(s)