Cześć wszystkim! Chcę zacząć samodzielnie naprawiać komputery w niepełnym wymiarze godzin, aby uzyskać dodatkowy dochód i moja pasja. Potrzebuję porady lub wskazówek na temat tego, skąd mogę czerpać części i jak zdobywać kontakty, jeśli problem jest poza moją ligą. Proszę pomóż mi!
Potrzebujesz pomocy, jak zacząć być technikiem naprawy komputera!
Czy jesteś inżynierem elektrykiem? Czy posiadasz już komputery typu "zrób to sam", zdemontuj i zmontuj laptopy, obejrzyj wszystkie filmy demontażowe itp.?
Cześć Rashkae! Przez rok pracowałem w Lenovo jako technik IT, zastępując części i rozwiązując ich problemy. Pracuje teraz jako wsparcie IT. Mam zbudowane 2 podstawowe zestawy i od lat oglądam filmy o rozwiązywaniu problemów, demontażu części itp. Chodzi o to, że nie mam zbyt wiele wykształcenia. Nauczyłem się tego wszystkiego przez doświadczenie. Czy to też będzie problem?
Nie, brak wykształcenia nie jest wymogiem. Umiejętność uczenia się i kontynuowania nauki nowej technologii jest koniecznością. Wychodzenie tutaj to dobry początek.
Doceń odpowiedzi! Nie spodziewałem się jednej odpowiedzi do może w przyszłym tygodniu! Dzięki za radę ludzie! Zdecydowanie chciałbym zacząć od Carousell. Chodzi o to, że nie mam żadnego doświadczenia w odzyskiwaniu danych. Czy mogę kogoś pozyskać, jeśli mam problem, którego nie mogę naprawić?
Rashkae napisał: Czy jesteś inżynierem elektrykiem? Czy posiadasz już komputery typu "zrób to sam", zdemontuj i zmontuj laptopy, obejrzyj wszystkie filmy demontażowe itp.? Jestem pewien, że większość 12-latków to nie inżynierowie elektrycy
wwenze napisał: Jestem pewien, że większość 12-latków to nie inżynierowie elektrycy Co to znaczy?
Fcsh92 napisał: Cześć wszystkim! Chcę zacząć samodzielnie naprawiać komputery w niepełnym wymiarze godzin, aby uzyskać dodatkowy dochód i moja pasja. Potrzebuję porady lub wskazówek na temat tego, skąd mogę czerpać części i jak zdobywać kontakty, jeśli problem jest poza moją ligą. Proszę pomóż mi! Wszystkie outsoucre chinq lo
Fcsh92 napisał: Cześć Rashkae! Przez rok pracowałem w Lenovo jako technik IT, zastępując części i rozwiązując ich problemy. Pracuje teraz jako wsparcie IT. Mam zbudowane 2 podstawowe zestawy i od lat oglądam filmy o rozwiązywaniu problemów, demontażu części itp. Chodzi o to, że nie mam zbyt wiele wykształcenia. Nauczyłem się tego wszystkiego przez doświadczenie. Czy to też będzie problem? Uvcan spróbuj wymienić kondensator na MP3?
sanzhu napisał: Uvcan spróbuj wymienić kondensator na MP3? Nie ma człowieka. Nigdy wcześniej nie próbowałem wymienić kondensatora.
« Next Oldest | Next Newest »
Users browsing this thread: 3 Guest(s)