Jak powyżej, Planuje użyć Audio Engine D1 z Creative T3 , zastanawiam się, czy to combo będzie odpowiedni? Wydawać się Audio Engine D1 jest dla słuchawek zamiast głośników deskstop
Silnik jest audio D1 przetwornik nadaje się do stosowania dla głośników
scom123 napisał: Jak powyżej, Planuje użyć Audio Engine D1 z Creative T3 , zastanawiam się, czy to combo będzie odpowiedni? Wydawać się Audio Engine D1 jest dla słuchawek zamiast głośników deskstop Wątpię słychać żadnej różnicy z DAC za pomocą programu Creative T3 .
oh środki muszą stosować wyższe głośniki końcowe
scom123 napisał: oh środki muszą stosować wyższe głośniki końcowe Można usłyszeć niewielka różnica , ale jednak nie wiem , czy to będzie uzasadnić koszt tego. Jeśli upierasz się przy użyciu zewnętrznego DAC , spróbuj poszukać w wyborze kreacji Blaster dźwięku , takich jak X-Fi , które są tańsze.
Jeśli źródło jest pulpit pod PCI / PCIe karty dźwiękowej ? Największym uaktualnienia mogłaby być lepsze głośniki 1-ta Loh
Yup audio D1 jest przeznaczona bardziej dla słuchawek.
batuchka napisał: Jeśli źródło jest pulpit pod PCI / PCIe karty dźwiękowej ? Największym uaktualnienia mogłaby być lepsze głośniki 1-ta Loh Mam zamiar dostać HTPC z ITX , więc nie będzie więcej miejsca na PCI -E karty dźwiękowej ......
Nie trać pieniędzy, aby dostać parę DAC ze swoim t3 . Uzyskać dobre głośniki 2.0 lub 2.1 do zastąpienia T3 i doświadczenie dźwięku nigdy nie będzie taki sam
T3 nadal nie dobre enuff ? W każdym razie , ile twoja Focal XS 2.1 Koszt głośnika i gdzie kupić ?
scom123 napisał: T3 nadal nie dobre enuff ? W każdym razie , ile twoja Focal XS 2.1 Koszt głośnika i gdzie kupić ? Focal XS myślę SRP 799. Można go pobrać w Epic Centre. Distro jest organe Komunikacja . Dla ciebie jako starter , może warto rozważyć AE A2 z podstawkami stacjonarnych.
« Next Oldest | Next Newest »
Users browsing this thread: 1 Guest(s)