Drugi raport fiskalny zarobki Microsoft zdołał oczekiwaniom rynku . Dowiedz się, jakie segmenty rynku były silnymi czynnikami przyczyniającymi się do dolnej linii spółki. Zobacz pełną historię tutaj ...
Oczekiwania rynku zarobki raport Q2 bicie [ News] Microsoft i jego ud
inb4 transferu ...
kupuje microsoft udział teraz !! Oh wait .. Ja nie mogę sobie na to pozwolić .. Zzzzz
gld998 napisał: kupuje microsoft udział teraz !! Oh wait .. Ja nie mogę sobie na to pozwolić .. Zzzzz 1 dzielić tylko 54 $ . u , że u nie może? 10 akcji nawet w cenie wysokiej klasy GPU.
Trento napisał: 1 dzielić tylko 54 $ . u , że u nie może? 10 akcji nawet w cenie wysokiej klasy GPU. Można kupić 10 akcji Meh ?
Trento napisał: 1 dzielić tylko 54 $ . u , że u nie może? 10 akcji nawet w cenie wysokiej klasy GPU. I choć trzeba kupić jedną partię ? Jego 54x1000 = 54K ? i jego w USD ?
gld998 napisał: I choć trzeba kupić jedną partię ? Jego 54x1000 = 54K ? i jego w USD ? Nie. Minimalna rynek amerykański 1 akcji USD. szybkie konto get standchart i inwestować . Microsoft daje dywidendę .
gld998 napisał: I choć trzeba kupić jedną partię ? Jego 54x1000 = 54K ? i jego w USD ? akcji USA nie potrzebują 1 część LAH
Microsoft Huat ar !
FinalTidus napisał: akcji USA nie potrzebują 1 część LAH Dlaczego SG jest tak wyjątkowy?
« Next Oldest | Next Newest »
Users browsing this thread: 1 Guest(s)