RE: [News] Procesory 8-tej generacji firmy Coffee Lake firmy Intel wprowadzają więcej rdz -
davide.arzenton - 03 Mar 2018
Encrypted11 napisał: Myślałem, że 6 rdzeń covfefe będzie mniejszym chipem HEDT, bez systemu iGPU przeznaczonego na główną platformę. Chyba nie. Ten obraz został przeskalowany. Kliknij, aby zobaczyć oryginalny obraz me noob, ale tylko pytając: czy chipy intelowskiego mainstreamu mają "problematyczny" interkonekt / mostek między grupami rdzeni takich jak ryzen? btw czytałem intel hedt ma coś takiego jak tat (mesh teraz?), jakiekolwiek problemy z nimi?
RE: [News] Procesory 8-tej generacji firmy Coffee Lake firmy Intel wprowadzają więcej rdz -
stacey.a.lee - 03 Mar 2018
Moi dunno szczerze mówiąc ijjit ring bus Zehzeh ish sexpert
sunilarts.sudhir84 - 03 Mar 2018
dzięki intel teraz mogę zamontować komputer dla mojego przyjaciela, który ma zasady "no amd"
jbbanastacio - 03 Mar 2018
Ferolare napisał: dzięki intel teraz mogę zamontować komputer dla mojego przyjaciela, który ma zasady "no amd" Podobnie Ale jest też podzbiór tych ludzi, którzy upierają się przy "i5 i tylko wyżej". Ale nowy i3 to 4
dearadioo7 - 03 Mar 2018
Encrypted11 napisał: Moi dunno szczerze mówiąc ijjit ring bus Zehzeh ish sexpert ehhh no lah nie ekspert, mam tylko niejasne niejasne wrażenia!