Czy mój modem StarHub umiera? Nie można połączyć te kilka dni -
armand.stephanie - 14 Dec 2016
Począwszy od tego poniedziałku , ilekroć powered mój modem kablowy motorola StarHub na początku dnia, nie będzie w stanie się połączyć. Lampka zasilania pójdzie dalej, migają chwilę, a wtedy wszystko pójdzie off . Chciałbym wyłączyć i włączyć ponownie , i to samo by się stało , aż do około 5 raz potem wszystkie światła pójdzie jak zwykle , ale dopiero po dłuższym czasie (np . 2 minuty ) . Wcześniej zajęłoby tylko o minutę . Nie jestem pewien, czy to ma coś wspólnego z serwisu Starhub lub jeśli modem umiera. Rzecz w tym , gdy jest on podłączony modem nie ma żadnych problemów , dlatego podejrzewam, że modem nie umiera. Każdy przeżywa coś podobnego?
RE: Czy mój modem StarHub umiera? Nie można połączyć te kilka dni -
gadget.truc - 14 Dec 2016
Twój zasilacz modemu umiera ..
bhushan - 14 Dec 2016
gdzie można kupić ten zasilacz ? Musimy wrócić do Starhub ?
neasterl - 14 Dec 2016
Kiełbasa napisał: gdzie można kupić ten zasilacz ? Musimy wrócić do Starhub ? Spróbuj SLT Doprowadzić istnieje urządzenie.
hrdduke - 14 Dec 2016
pewne motorola modem kablowy posiada opatentowaną gniazdo zasilania
suttles2003 - 14 Dec 2016
Dun kupić coś jeszcze ... To może być cały modem , który jest zepsuty , a nie tylko z zasilaczem . Jak o postawieniu modemu do Centrum Obsługi Klienta Starhub aby była ona sprawdzana lor . Jeśli u nich zadzwonić w dół to będzie ponieść opłatę rolki ciężarówki ( nie wiem , czy to jest 30 $ lub $ 50 Liao ... dodaj GST zbyt).
farmertx - 14 Dec 2016
ale jeśli wprowadzę nadal ma prawo do sprawdzenia opłaty
iloveshopping12345 - 14 Dec 2016
Kiełbasa napisał: ale jeśli wprowadzę nadal ma prawo do sprawdzenia opłaty Nie, bo u udał się do centrum obsługi klienta na własną rękę ... są zobowiązani do testowania urządzeń dla u.
elnik73.2 - 14 Dec 2016
ale jeśli zepsute musi zapłacić za nowego prawa modemu
allieangel11 - 14 Dec 2016
Kiełbasa napisał: ale jeśli zepsute musi zapłacić za nowego prawa modemu Tak, cos modem jest uważana za swoje i nie pożyczył od Starhub . Alternatywą nie zwracając się do zapisania się do umowy (jeśli u nie są już na umowie ) . Albo można korzystać StarHub nagradza punkty odkupić za pomocą modemu .