Polecam odtwarzacz filmowy dla Win 7 -
andrea.sui2008 - 26 Dec 2017
Właśnie uaktualniony do Win 7 jednak nie tak jak nowy odtwarzacz wygrywający film. W każdym razie, aby zainstalować starego wygrywającego z XP? Czy istnieje jakiś dobry do polecania? Chcesz odtwarzacza, w którym można otworzyć wiele filmów zamiast jednego. Dzięki!
RE: Polecam odtwarzacz filmowy dla Win 7 -
kurtfhouse - 26 Dec 2017
VLC ............
jmfcollier - 26 Dec 2017
Dla rmvb, odtwarzacz s lepiej niż vlc
brownfamily8 - 26 Dec 2017
1) PotPlayer 2) KMPlayer
gordon.hall6 - 26 Dec 2017
INTEh napisał: VLC ............ VLC odtwarza wszystko!
jennifercookqrvxt - 26 Dec 2017
Ja też używam potplayera
galle43 - 26 Dec 2017
użyj wzmacniacza dźwięku dfx dla odtwarzaczy multimedialnych, aby poprawić jakość dźwięku. imo. ten wzmacniacz dźwięku dfx jest tak dobry, jak te drogie karty dźwiękowe.
m2.aron - 26 Dec 2017
Możesz pobrać odtwarzacz baidu lub PPTV, który może odtwarzać większość filmów rmvb, z których oprogramowanie jest wolne od Internetu.
silvia.capuzzo - 26 Dec 2017
Jeśli podoba Ci się stary Windows Media Player Classic, możesz zainstalować "K-lite mega codec pack". Klasyczny gracz jest w nim zawarty. Jeśli chcesz otworzyć wiele instancji odtwarzacza (zamiast jednego wideo w czasie, gdy klikasz), po prostu skonfiguruj w ustawieniach.
boy.lover37 - 26 Dec 2017
Jeśli po prostu przeformatowałem swój komputer i nie zainstalowałem sterownika audio (pobranego ze strony Mobo), czy muszę najpierw zainstalować domyślny sterownik audio przed instalacją DFX Audio Enhancer?