Wymiana gniazda procesora -
rajivarora10 - 02 Jan 2018
Przypadkowo zegnij szpilki mojej płyty głównej. Czy mogę zapłacić dystrybucji, aby wymienić gniazdo? czy pozwolą mi to RMA? Z góry dziękuję!
RE: Wymiana gniazda procesora -
aminrasheedkhan - 02 Jan 2018
Co zrobiłeś! 😱😱
sk.khan181 - 02 Jan 2018
nexusRAGER napisał: Przypadkowo zegnij szpilki mojej płyty głównej. Czy mogę zapłacić dystrybucji, aby wymienić gniazdo? czy pozwolą mi to RMA? Z góry dziękuję! co się stało??
denisse.elmudesi - 02 Jan 2018
Licz się, ile jest szpilek.
massive.johnson - 02 Jan 2018
jeśli możesz sam go zgiąć. w przeciwnym razie sprawdź u dystrybutora, co należy zrobić ja->
leylacafferata - 02 Jan 2018
długa historia zgiąć kilka szpilek nie mają właściwych narzędzi do zginania westchnienie chciało rma my mobo, tak czy owak, idąc na ban
sunilarts.sudhir84 - 02 Jan 2018
Nie ma RMA dla wygiętych szpilek, ponieważ jest to uważane za fizyczne uszkodzenie.
klmandra965 - 02 Jan 2018
nexusRAGER napisał: Przypadkowo zegnij szpilki mojej płyty głównej. Czy mogę zapłacić dystrybucji, aby wymienić gniazdo? czy pozwolą mi to RMA? Z góry dziękuję! Jeśli odnosisz się do ur Asus Z-170 mobo n nadal pod lokalnym Wty, naprawią pinezkę za opłatą 50 $, bez względu na to, ile pinezki chcesz uciąć ... Wysyłam dwa razy 2 różne płyty z pinem gięcia ... ..w dniu, w którym naprawiają mojego mobo i nigdy nie żądają żadnych opłat ..... bardzo imponują i kciukują do dystrybucji
natalie.ramirez - 02 Jan 2018
nexusRAGER napisał: długa historia zgiąć kilka szpilek nie mają właściwych narzędzi do zginania westchnienie chciało rma my mobo, tak czy owak, idąc na ban Bent pin v common. Poszedłem na gigabajt, a facet po prostu zrobił to dla mnie na miejscu.
swapnachepoori - 02 Jan 2018
W moim przypadku centrum Asrock rma kosztowało mnie 50-70 dolarów za naprawę w ciągu jednego miesiąca.